Рецепт Баранячі реберця смажені

Рецепт Баранячі реберця смажені
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда.

опис приготування:

Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інструкціями приготування цей рецепт під силу навіть новачкам в кулінарії.

  • баранячі реберця— 1-1.5 кілограма
  • цибулина— 600 грам
  • морква— 500 грам
  • Масло рослинне— 100 грам
  • часник— 5-6 зубчиків
  • сухий базилік— 2 чайних ложки
  • зіра— 2 чайних ложки
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • Чорний перець— 1 Чайна ложка
  • Червоний перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
Баранячі реберця смажені - фото крок 1 1. Рецепт приготування баранячих реберець смажених починається з підготовчого процесу. Ребра необхідно вимити і просушити. Нарізати їх невеликими шматочками, прибравши зайвий жир. морква вимити, очистити і нарізати кубиками (можна натерти на крупній тертці). Цибулини очистити і порізати дрібними кубиками. часник очистити.

Баранячі реберця смажені - фото крок 2 2. У сковороду налити рослинне масло і добре його розігріти. Відправити туди зрізаний жир і смажити його до коричневої скоринки. Він повинен максимально витопитися.

Баранячі реберця смажені - фото крок 3 3. Часник трохи надрізати ножем або розчавити, щоб він віддав максимум смаку і запаху. Надіслати на сковороду і трохи обсмажити (горіти він не повинен!). Потім акуратно дістати часник і шкварки з масла.

Баранячі реберця смажені - фото крок 4 4. На сковороду покласти ребра і, постійно перевертаючи, обсмажити до апетитної скориночки.

Баранячі реберця смажені - фото крок 5 5. Саме час відправити до м'яса овочі. Спочатку додати цибулю, а через 3-5 хвилин — морква. Все ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком, приправити базиліком, зирой, koriandrom. Смажити на середньому вогні близько 15 хвилин.

Баранячі реберця смажені - фото крок 6 6. Тепер можна залити воду (близько 250 мл), накрити кришкою і тушкувати м'ясо до готовності. Періодично необхідно помішувати страву і стежити, щоб вода не випарувалася занадто швидко. За цей час можна приготувати гарнір. Коли баранячі реберця смажені в домашніх умовах будуть готові, їх краще відразу подавати до столу.

Подібні рецепти

Баранячі реберця на сковороді

Картопляні пальчики

Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...