Рецепт Баранячі реберця на мангалі
баранячі реберця, приготовані на мангалі - прекрасний варіант для вилазки на природу! Щоб реберця вийшли найбільш смачно, потрібно знати, як приготувати м'ясо правильно. Я розповім вам!
опис приготування:
відразу попереджаю, що ніжності від баранячих реберець, приготованих на мангалі, очікувати не слід, але ось на приголомшливий смак можете розраховувати!
Отже, готуємо баранячі реберця на мангалі за правилами!
- баранячі реберця— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- спеції— За смаком(сушена паприка, сушений помідор)
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- свіжа зелень— За смаком(Braai)
2. Потім всю поверхню кожного шматка натираємо сіллю і перцем. Додаємо суміш з паприки і сушеного помідора. По бажанню (або при наявності) можете також всипати дрібку меленого зерен кінзи. Складаємо баранячі реберця в каструлю або миску.
3. Цибулю дрібно нарізаємо і додаємо до м'яса. Можна також всипати дрібно нарізаної зелені. Все ретельно перемішуємо, щоб рівномірно розподілити маринад по реберцям. Ставимо посуд з реберцями в прохолодне місце на 30-40 хвилин, щоб м'ясо гарненько промаринувалося.
4. Поки баранячі реберця маринуються, розводимо багаття. Для приготування баранячого м'яса найкраще підійде деревина фруктових дерев, але звичайні березові дрова теж підійдуть. Дрова повинні повністю прогоріти, щоб вугілля не випромінювали дуже сильний жар.
5. Промаринуватися реберця викладаємо на решітку. Розрівнюємо в мангалі вугілля, потім кладемо грати з реберцями на мангал. Головний секрет приготування баранини на вугіллі - повільне обсмажування м'яса на слабкому вогні. Якщо готувати баранячі реберця на сильному жарі, вони вийдуть жорстким. готуємо реберця 40-60 хвилин на слабкому вогні, періодично перевертаючи грати.
6. Готові баранячі реберця виймаємо з решітки і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Кекс на кефірі без яєць
Хоч на реберцях м'яса і замало, це не заважає їм бути закускою номер один на святковому столі, так і взагалі, улюбленою стравою багатьох! Тому розповідаю, як зробити баранячі реберця на сковороді! опис приготування: Звичайно ж, кожен день таке блюдо, як баранячі реберця на сковороді в домашніх...
Баранячі реберця з картоплею тушковані
Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...
Баранячі реберця з овочами
Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...
Баранячі реберця в казані
Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...
Баранячі реберця з фісташкові тапенадом
Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...