Рецепт Аблесківер

Рецепт Аблесківер
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці.

опис приготування:

Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх також можна як більше подобається. Перевертати млинці зручно китайськими паличками, але якщо ви знаєте більш зручний спосіб - перевертайте з його допомогою.


  • мука— 1 Склянка
  • цукор— 2 чайних ложки
  • розпушувача— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • яйця— 2 штуки(великі)
  • бавовна— 1 Склянка
  • олія— 2 чайних ложки(розтоплене)
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(можна замінити ваніліном)
  • олія— — За смаком(для змазування сковороди)
  • Джем— — За смаком(для начинки; можна шоколадні дропси)
  • цукрова пудра— — За смаком(для посыпки)
1 Змішайте в ємності борошно, цукор, розпушувач і сіль.

2 Яйця розділіть на білки і жовтки. білки приберіть.

3 У ємність додайте жовтки, сколотини і ванільний екстракт (або ванілін). Добре перемішайте до однорідності. Грудочок бути не повинно.

4 В окремій ємності збийте до пишності білки.

5 Акуратно перекладіть збиті білки в миску з тестом. перемішайте.

6 Кожну лунку в сковорідці змастіть Оліям. Розігрійте сковороду на середньому вогні.

7 Кожну лунку наполовину заповніть тестом.

8 Потім додайте начинку (Джем або шматочки шоколаду) і долийте тісто (зверху повинно залишитися трохи місця, приблизно 1/8 від усього обсягу лунки.

9 смажте 3-4 хвилини, краю повинні позолотою. Потім переверніть млинчики і смажте ще 2-3 хвилини. Млинці повинні бути золотистими.

10 Таким чином смажте, поки не закінчиться тісто.

11 Готові млинці дістаньте, полийте сиропом (по бажанню), присипте цукровою пудрою і подавайте. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Паста з арахісу

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...