Рецепт Аблесківер
Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці.
опис приготування:
Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх також можна як більше подобається. Перевертати млинці зручно китайськими паличками, але якщо ви знаєте більш зручний спосіб - перевертайте з його допомогою.
- мука— 1 Склянка
- цукор— 2 чайних ложки
- розпушувача— 1/2 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- яйця— 2 штуки(великі)
- бавовна— 1 Склянка
- олія— 2 чайних ложки(розтоплене)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(можна замінити ваніліном)
- олія— — За смаком(для змазування сковороди)
- Джем— — За смаком(для начинки; можна шоколадні дропси)
- цукрова пудра— — За смаком(для посыпки)
2 Яйця розділіть на білки і жовтки. білки приберіть.
3 У ємність додайте жовтки, сколотини і ванільний екстракт (або ванілін). Добре перемішайте до однорідності. Грудочок бути не повинно.
4 В окремій ємності збийте до пишності білки.
5 Акуратно перекладіть збиті білки в миску з тестом. перемішайте.
6 Кожну лунку в сковорідці змастіть Оліям. Розігрійте сковороду на середньому вогні.
7 Кожну лунку наполовину заповніть тестом.
8 Потім додайте начинку (Джем або шматочки шоколаду) і долийте тісто (зверху повинно залишитися трохи місця, приблизно 1/8 від усього обсягу лунки.
9 смажте 3-4 хвилини, краю повинні позолотою. Потім переверніть млинчики і смажте ще 2-3 хвилини. Млинці повинні бути золотистими.
10 Таким чином смажте, поки не закінчиться тісто.
11 Готові млинці дістаньте, полийте сиропом (по бажанню), присипте цукровою пудрою і подавайте. Смачного!
Подібні рецепти
Паста з арахісу
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...