Рецепт Бісквіт зі збитими вершками

Рецепт Бісквіт зі збитими вершками
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Хочу поділитися з вами неймовірно простим рецептом відмінного десерту — бісквіта зі збитими вершками. Якщо ви не хочете витрачати багато часу і зусиль на торт — тоді дивіться і запам'ятовуйте!

опис приготування:

Немає нічого простіше і смачніше, ніж бісквітний торт. Для приготування бісквіта зі збитими вершками я зазвичай беру готовий бісквітний корж (шоколадний мені більше подобається, він красиво з білими вершками поєднується). Якщо хочете, то на сайті ви зможете знайти рецепт бісквітного тіста і приготувати корж самостійно. Вершки обов'язково беріть 33 %, інакше ефект буде не той.

  • Бісквітний корж— 1 штука
  • вершки— 500 мілілітрів
  • цукор— 1 Склянка
  • шоколад— — За смаком
Бісквіт зі збитими вершками - фото крок 1 Шоколадний бісквіт розрізати на дві частини. Якщо товщина дозволяє, то і на всі три.

Бісквіт зі збитими вершками - фото крок 2 Вершки збийте гарненько міксером з цукром до густої білої піни. Ретельно і рівномірно промажте кожен корж збитими вершками.

Бісквіт зі збитими вершками - фото крок 3 Також обмажте вершками боки торта, посипте тертим шоколадом. Можете відразу з'їсти торт, але я раджу поставити його на півгодини в холодильник, щоб він просочився.

Бісквіт зі збитими вершками - фото крок 4 Ось такий гарний бісквіт зі збитими вершками у нас вийшов. Смачного!

Подібні рецепти

Англійський бісквіт

Карпатка

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...