Рецепт Брускетта з зеленню і козячим сиром

Рецепт Брускетта з зеленню і козячим сиром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально.

опис приготування:

Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бутерброда, яка довгі століття була обідом простих італійських пастухів. Та й донині багато італійців снідають подібними брускетту, оскільки приготувати їх дуже просто, а виходять вони смачними і поживними. Рецепт брускетта з козячим сиром дуже простий, головне тут — використовувати дійсно хороший сир, свіжу зелень і якісний багет. Чим краще будуть інгредієнти — тим смачніше вийде Брускетта.

  • Козиний сир— 250 грам
  • цедра лимонна— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— — За смаком
  • багет— 1 штука
Брускетта з зеленню і козячим сиром - фото крок 1 Дрібно рубаємо свіжу зелень, натираємо цедру лимона.

Брускетта з зеленню і козячим сиром - фото крок 2 Змішуємо козячий сир, зелень, цедру лимона, сіль і перець.

Брускетта з зеленню і козячим сиром - фото крок 3 Багет нарізаємо на тонкі скибочки. Скибочки багета можна підсушити в духовці або на сухій сковороді, однак мені подобається Брускетта з козячим сиром на м'якому, не висушений багет, тому я з ним нічого не роблю — просто нарізаю і все.

Брускетта з зеленню і козячим сиром - фото крок 4 власне, все готово — намазуємо начинку з козячого сиру на скибочки багета і насолоджуємося.

Брускетта з зеленню і козячим сиром - фото крок 5 Смачного!

Подібні рецепти

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Сендвіч-цегла

Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Брускетта з артишоками

Брускетта з артишоками

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів з маринованими артишоками, рикоттой, часником і сиром пармезан. опис приготування: Тонко нарізати скибочками 1 зубчик часнику, відкласти в сторону. Акуратно розчавити залишився зубчик часнику і натерти масою одну сторону кожного скибочки хліб...

Брускетта

Брускетта

Цей смачний італійський бутерброд можна приготувати легко і швидко для перекусу або подати на святковий стіл і, хоча це блюдо спочатку вважалося їжею бідняків, ваші гості будуть задоволені. опис приготування: Дуже просте в приготуванні блюдо-закуска, основою якого виступає обсмажений хліб, а н...