Рецепти womanlife.com.ua

Баранина в рисової кірці

Баранина в рисової кірці

Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах виходять дуже смачними, ніжними і пишними. Сода піднімає тісто, а сироватка робить їх ажурними. Перед подачею їх можна полити шоколадом або джемом. опис приготування: Спробуйте млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах. Цей рецепт дуже простий, а м...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Млинці вегетаріанські

Млинці вегетаріанські

Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом млинців вегетаріанських, приготованих з бананами і вівсяними пластівцями. недавно, смачно, корисно, думаю, діти оцінять цей рецепт! опис приготування: Якщо тісто дуже загусне, його можна розбавити молоком. Млинці вегетаріанські можна випікати мален...

Баклажани з часником на зиму

Засолка червоної риби в розсолі

ця заготовка — консервація немає, але вона прекрасно зберігається в холодильнику близько року. Дістанеш взимку таку баночку баклажанів — і серце радіє, адже взимку вони жах які дорогі. Раджу приготувати хоча б пару баночок! опис приготування: Рецепт цієї заготовки давно перевірений: виходить д...

Безе з какао

Безе з какао

Способів приготування безе дуже багато, але цей рецепт по праву вважається моїм улюбленим. Безе готується на основі какао, яєчних білків і цукру. Особливий шарм десерту надає фундук. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування безе з какао. Вам знадобляться такі інгр...

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...

Баклажани з морквою і часником

Баклажани з морквою і часником

Хочу розповісти, як приготувати баклажани з морквою і часником. Ця страва цілком може стати вашим низькокалорійним, ситним і дуже корисним вечерею або обідом. смачно, а готувати просто! опис приготування: Такі баклажани з морквою і часником в домашніх умовах готуються легко, а виходять незмінн...

Антрекот свинячий

Антрекот свинячий

Ніжний і соковитий всередині, ароматний і дуже апетитний антрекот свинячий в домашніх умовах можна приготувати всього за 30 хвилин, а насолоду від цього блюда складно передати словами. опис приготування: 1. Вимиті і обсушені шматочки м'яса необхідно посолити і поперчити з усіх боків. 2. На ско...

Баклажани на зиму (як гриби)

Баклажани на зиму (як гриби)

Прекрасна заготовка з баклажан. Баклажани виходять як гриби: не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Готуються "простіше нікуди", прекрасно зберігаються і не вимагають стерилізації. опис приготування: Я рекомендую дотримуватися оригінального рецепта. але, звичайно, по бажанню, ви мож...

Риба «Дарницький»

Риба «Дарницький»

Перед вами рецепт приготування балику "; Дарницького ";. звичайно, в магазинах під цією назвою продається інше м'ясо, але все ж за смаком дуже схоже. Ароматне і ніжне, смачне і не сухе! Спробуйте! опис приготування: Хочу вам розповісти, як приготувати балик "; Дарницький" в домашніх умовах. Сп...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Баранина по-східному

Баранина по-східному

Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями опис приготування: Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було...

Buiabyes

Buiabyes

смачний, наваристий рибний суп. Експериментуйте з морепродуктами по своєму смаку. Хто хоч раз в житті спробував марсельну вуха, той не забуде її ніколи. гостра, пряна…дуже пікантна! опис приготування: попурі (Buiabyes), або вуха, - культове блюдо південно-французької кухні, яке являє собою риб...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Борщ з куркою

Борщ з куркою

Якщо ви хочете урізноманітнити звичний і всіма улюблений борщ, пропоную вам спробувати цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати борщ з куркою. повірте, ніхто не залишиться байдужим! опис приготування: Унікальний смак буряка, доповнений з'єднанням моркви, капусти і картоплі, підкреслений...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Бразильський морквяний пиріг

Бразильський морквяний пиріг

Випічка з морквою завжди виходить смачною і яскравою. Пропоную простий рецепт пирога покритого шоколадною глазур'ю. поєднання чудове, спробуйте. опис приготування: Пиріг на основі двох видів борошна, цільнозерновий і білої пшеничної. По бажанню, можна використовувати тільки один вид борошна. Я...

Білий амур

Білий амур

Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...