Рецепт Баклажани по-дієтично

Рецепт Баклажани по-дієтично
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
У цьому рецепті ви не знайдете жирних і калорійних продуктів. Тут присутні тільки овочі, корисні і смачні. Особливо блюдо сподобається тим, хто звик стежити за своєю вагою.

опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування баклажан по-дієтично. Блюдо особливо сподобається тим, хто звик стежити за своєю фігурою і вважає за краще здорове харчування. Вже готову страву наполягаємо в сковороді, щоб трохи охололо. Подаємо до столу з печеною картоплею. Гарного дня!

  • баклажани— 4 штуки
  • помідори— 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • зелень— За смаком
  • часник— За смаком
  • оцет винний— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Баклажани по-дієтично - фото крок 1 Всі овочі слід ретельно промити. Баклажани розріжте навпіл, а потім наріжте тонкими часточками. Помідори обшпарюємо і знімаємо шкірку, нарізаємо. Також дрібно ріжемо цибулю, зелень і часник.

Баклажани по-дієтично - фото крок 2 Обсмажуємо скибочки баклажанів на рослинному маслі з усіх боків.

Баклажани по-дієтично - фото крок 3 На цій же сковороді обсмажуємо цибулю до м'якості.

Баклажани по-дієтично - фото крок 4 У посуд з товстим дном викладаємо шарами: баклажани, цибуля, помідори, часник через прес, зелень. Сіль і перець за смаком.

Баклажани по-дієтично - фото крок 5 Під кришкою доводимо страву до кипіння, потім зменшуємо вогонь і Томім ще 20 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Булочки на сухому молоці

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...