Рецепт Buiabyes
смачний, наваристий рибний суп. Експериментуйте з морепродуктами по своєму смаку. Хто хоч раз в житті спробував марсельну вуха, той не забуде її ніколи. гостра, пряна…дуже пікантна!
опис приготування:
попурі (Buiabyes), або вуха, - культове блюдо південно-французької кухні, яке являє собою рибний суп. Основні інгредієнти такого супу - риба (не менше 5 видів) і овочі. звичайно, цей наваристий суп з незвичайною історією дуже смачний і корисний, але є в ньому і деяка небезпека: їм легко можна захопитися і встати з-за столу, тільки коли в супниці вже нічого не залишиться! І тоді ... тоді пора подумати про наступне «дні буйабеса», коли Ви зберете своїх друзів і будете разом сидіти за столом, хрустячи крутонами і весело розмовляючи ... Цікаво те, що, згідно старовинної французької легенди, буябес готувала Афродіта для свого чоловіка Гефеста.
- риба— 2 кілограма(будь-яка морська риба, обрізи, голови, кістки. У мене був кижуч, форель і сьомга)
- морський коктейль— 100 грам
- Цибуля ріпчаста— 3 штуки
- Перецьь болгарський— 1 штука
- цедра апельсина— 1 штука(з одного апельсина)
- помідор— 3 штуки
- оливки чорні— 100 грам
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Вино біле сухе— 200 мілілітрів
- бальзамик— 1 Ст. ложка
- Масло оливкове— 3 Ст. ложки(для обжарки)
- перець— За смаком
- сіль— За смаком
Залийте холодною водою. Після закипання видаліть піну і варіть рибний бульйон на дуже маленькому вогні 30 хвилин. остудіть голови. Виберіть м'ясо. штам Бульйон.
Лук наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. Обсмажте з додаванням олії.
Перецьь наріжте кубиками, додайте до цибулі з морквою і обсмажте.
Помідори очистіть від шкірки (для цього їх на хвилину треба занурити в окріп, а потім покласти в холодну воду), наріжте кубиками. Додайте до цибулі з морквою, додайте вино, протушкувати.
Додайте всю зажарку в бульйон. Дайте супу закипіти і додайте рибу і розморожені морепродукти.
додайте оливки, сіль, перець. Дайте покипіти на повільному вогні ще 7-10 хвилин.
суп готовий!
Подібні рецепти
Серце під соусом
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...