Рецепт Баклажани по-аджарський

Рецепт Баклажани по-аджарський
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів.

опис приготування:

Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: баклажани, цибуля ріпчаста, перець болгарський, часник, Braai, селера, цукор, сіль, вода, оцет і масло рослинне. Готову страву чудово поєднується з відвареною картоплею. Гарного дня!

  • баклажани— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Перець солодкий— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Braai— 0,5 штуки(пучок)
  • селера— 0,5 штуки(пучок)
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0,5 Ст. ложки
  • вода— 2 Ст. ложки
  • оцет— 70 грам
  • Масло рослинне— 70 грам
Баклажани по-аджарський - фото крок 1 каструлю з 1,5 літра води поставте на вогонь, додайте 3 ст. ложки солі. Баклажани ріжемо на 4 частини і кладемо в киплячу воду, варимо 10-12 хвилин.

Баклажани по-аджарський - фото крок 2 Kinzu, селера і рослинне масло змішайте з допомогою блендера.

Баклажани по-аджарський - фото крок 3 Дрібно наріжте цибулю ріпчасту і перець болгарський.

Баклажани по-аджарський - фото крок 4 З відварених баклажан зливаємо воду, розрізаємо їх на шматочки по 2-3 см.

Баклажани по-аджарський - фото крок 5 Всі овочі змішайте разом, додайте сіль, цукор, оцет і воду, а також масу з блендера.

Баклажани по-аджарський - фото крок 6 Ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник на одну добу. Через добу страва готова до вживання! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Пенне з болгарським перцем і брокколі

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...