Рецепт Баклажани по-аджарський
Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів.
опис приготування:
Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: баклажани, цибуля ріпчаста, перець болгарський, часник, Braai, селера, цукор, сіль, вода, оцет і масло рослинне. Готову страву чудово поєднується з відвареною картоплею. Гарного дня!
- баклажани— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Перець солодкий— 2 штуки
- часник— 3 зубчики
- Braai— 0,5 штуки(пучок)
- селера— 0,5 штуки(пучок)
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 0,5 Ст. ложки
- вода— 2 Ст. ложки
- оцет— 70 грам
- Масло рослинне— 70 грам
Kinzu, селера і рослинне масло змішайте з допомогою блендера.
Дрібно наріжте цибулю ріпчасту і перець болгарський.
З відварених баклажан зливаємо воду, розрізаємо їх на шматочки по 2-3 см.
Всі овочі змішайте разом, додайте сіль, цукор, оцет і воду, а також масу з блендера.
Ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник на одну добу. Через добу страва готова до вживання! Смачного!
Подібні рецепти
Пенне з болгарським перцем і брокколі
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...