Рецепт Антрекот свинячий

Рецепт Антрекот свинячий
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Ніжний і соковитий всередині, ароматний і дуже апетитний антрекот свинячий в домашніх умовах можна приготувати всього за 30 хвилин, а насолоду від цього блюда складно передати словами.

опис приготування:

1. Вимиті і обсушені шматочки м'яса необхідно посолити і поперчити з усіх боків.

2. На сковороді розтопити невеликий шматочок вершкового масла і відправити туди м'ясо. На сильному вогні обсмажити антрекот свинячий в домашніх умовах близько 3-6 хвилин з кожного боку (час приготування залежить від бажаного ступеня прожарювання і може коливатися також, враховуючи покриття сковороди).

3. Тим часом очистити цибулину і нарізати дуже дрібними кубиками.

4. Після обсмажування м'ясо зняти зі сковороди, додати ще трохи олії і викласти туди цибулю. Обсмажити його до легкого золотистого кольору.

5. Додати до цибулі червоне сухе вино і тушкувати близько 3 хвилин.

6. Після того, як соус трохи Уваров, при бажанні в нього можна відправити антрекот і довести до бажаної готовності.

7. Перед подачею в соус потрібно додати трохи рубаної зелені.

Ось такий простий рецепт антрекота свинячого, який може бути поданий з улюбленим гарніром або овочами, наприклад. Спробуйте повторити це блюдо будинку і ви будете здивовані результатом.

  • стейк свинини— 2 штуки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • цибулина— 1 штука
  • Червоне вино— 100 мілілітрів
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
  • петрушка— 1 щіпка
1. Вимиті і обсушені шматочки м'яса необхідно посолити і поперчити з усіх боків.

2. На сковороді розтопити невеликий шматочок вершкового масла і відправити туди м'ясо. На сильному вогні обсмажити антрекот свинячий в домашніх умовах близько 3-6 хвилин з кожного боку (час приготування залежить від бажаного ступеня прожарювання і може коливатися також, враховуючи покриття сковороди).

3. Тим часом очистити цибулину і нарізати дуже дрібними кубиками.

4. Після обсмажування м'ясо зняти зі сковороди, додати ще трохи олії і викласти туди цибулю. Обсмажити його до легкого золотистого кольору.

5. Додати до цибулі червоне сухе вино і тушкувати близько 3 хвилин.

6. Після того, як соус трохи Уваров, при бажанні в нього можна відправити антрекот і довести до бажаної готовності.

7. Перед подачею в соус потрібно додати трохи рубаної зелені.

Ось такий простий рецепт антрекота свинячого, який може бути поданий з улюбленим гарніром або овочами, наприклад. Спробуйте повторити це блюдо будинку і ви будете здивовані результатом.

Подібні рецепти

Балик свинячий

Ковбаса з креветками

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...