Рецепт Балик свинячий

Рецепт Балик свинячий
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 12 дн. 16 г. 0 хв.
Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один.

опис приготування:

Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільки вашим домашнім, але і всім гостям (якщо ви готуєте його на святковий стіл). в'ялиться він 15 днів в прохолодному місці (на балконі, в холодильнику), але попередньо настоюється в солі.

  • вирізка— 1  штук
  • Сіль і спеції— За смаком
Балик свинячий - фото крок 1 1. Головна умова для приготування цієї закуски - свіжа вирізка. Беремо лоток або ємність з високими бортами, насипаємо в неї сіль. викладаємо м'ясо, обвалюють з усіх боків, засинаючи сіллю. Потім прибираємо в холод на добу.

Балик свинячий - фото крок 2 2. Коли дістанете м'ясо, побачите, як сіль ввібрала зайву рідину.

Балик свинячий - фото крок 3 3. Очищаємо м'ясо від солі, обвалюють його в спеціях на ваш смак. Потім закутують вирізку в марлю і підвішуємо в холодильнику в вертикальному положенні на 15 днів. Бинт повинен залишитися чистим за весь час провяливания.

Балик свинячий - фото крок 4 4. От і все, наш балик свинячий готовий! Якщо хочете, щоб м'ясо вийшло гострі, використовуйте спеціальні приправи.

Подібні рецепти

Балик з амура

Балик з курячого філе

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Балик в духовці

Балик в духовці

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Балик зі свинини в духовці

Балик зі свинини в духовці

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...