Рецепт Бразильський морквяний пиріг

Рецепт Бразильський морквяний пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Випічка з морквою завжди виходить смачною і яскравою. Пропоную простий рецепт пирога покритого шоколадною глазур'ю. поєднання чудове, спробуйте.

опис приготування:

Пиріг на основі двох видів борошна, цільнозерновий і білої пшеничної. По бажанню, можна використовувати тільки один вид борошна. Якщо брати білу, вийде колір яскравіше, а цільнозерновий борошно корисніше і містить необхідні мікроелементи. Вибирайте на свій смак.

  • морква— 2 штуки
  • яйця— 2 штуки
  • масло подслнечное— 100 мілілітрів
  • цукор— 1 Склянка(2/3 для тіста, 1/3 для глазурі)
  • Борошно пшеничне— 0,5 склянки
  • борошно цільнозернове— 1 Склянка
  • розпушувач— 1 щіпка
  • сіль— 1 щіпка
  • вершки— 100 мілілітрів
  • какао порошок— 3-4 Ст. ложок
  • Какао-масло— 40 грам
Бразильський морквяний пиріг - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 2 У миску забивати яйця і насипаємо цукор.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 3 Морковь чистим, пропускаємо через м'ясорубку і додаємо в миску.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 4 Наливаємо олію.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 5 Все перемалываем блендером.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 6 додаємо 2 види борошна, сіль і розпушувач. замішуємо тісто.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 7 Перекладаємо тісто в силіконову форму і відправляємо в розігріту духовку на 25-30 хвилин. Готуємо при температурі 170-180 градусів.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 8 підготуємо глазур. У каструлю висипаємо цукор, що залишився, какао і кладемо шматочок какао-масла.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 9 додаємо вершки. Закінчено на невеликому Вогні, безперервно помішуючи. Як тільки глазур починає закипати прибираємо з вогню і охолоджуємо.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 10 Готовий пиріг дістаємо з духовки і витягаємо з форми.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 11 Пиріг кімнатної температури поливаємо глазур'ю.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 12 Вирівнюємо шар глазурі по поверхні пирога.

Бразильський морквяний пиріг - фото крок 13 Бразильський морквяний пиріг з шоколадною глазур'ю готовий. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Бразильський пиріг з куркою

Бразильський банановий пиріг

Рецепт приготування бразильського пирога. кількість порцій: 6 борошна— 1,5 склянки молока— 125 мілілітрів рослинної олії— 5 Ст. ложок яйце— 1 штука розпушувача— 1,5 чайних ложки куряче філе— 1 штука цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики помідорів— 400 грам маслин без кісточок— 200 грам консервова...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...