Рецепт Білий амур
Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій.
опис приготування:
Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі свіжими або печеними овочами, але більш популярний варіант подачі - з відвареним рисом. Можна додати до нього томатний або вершковий соус.
- Білий амур, шматочок— 3 штуки
- лимон— 1/4 штуки
- порошок чилі— 1,5 чайних ложки
- куркума— 1 щіпка
- Koriandr— 0,5 чайних ложки
- Корінь імбиру— За смаком
- часник— 1 зубчик
- Манька— 2 чайних ложки
- Рослинна олія— За смаком(для обсмажування)
2 Натріть корінь імбиру на тертці, щоб вийшло 0,5 чайної ложки, подрібніть зубчик часнику. Додайте всі спеції до риби, видавіть лимонний сік.
3 Гарненько все перемішайте, щоб кожен шматочок риби був повністю покритий сумішшю. Надішліть миску з рибою на 1 час в холодильник.
4 Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть рибку, обсмажуйте до утворення золотистої скоринки і викладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
5 Подавайте рибку з скибочками лимона або відвареним рисом через пару хвилин після обсмажування.
6 Смачного!
Подібні рецепти
Фарширований амур
Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто. опис приготування: У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому...
Білий квас
З настанням тепла особливої актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...
«білий» салат з курячою грудкою
Є безліч варіантів приготування подібного салату. Він може бути як легким вегетаріанським, так і ситним м'ясним блюдом. У приготуванні нашого салату використовується куряча грудка. кількість порцій: 6 крем— 2 Ст. ложки куряча грудка— 1 штука(середня) сіль і перець— 1 щіпка(за смаком) цибуля ріп...
BALSAMELLA Італійський білий соус
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...