Рецепт Баклажани роду dunganski

Рецепт Баклажани роду dunganski
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 30 хв.
Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна!

опис приготування:

Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюда — овочеві. Так би мовити, здорова їжа у всій своїй красі! Не забудьте заховати блюдо на ніч в холодильник. як доповнення, можна приготувати картопляний гарнір. Всього доброго!

  • баклажани— 2 штуки
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • часник— За смаком
  • зелень— За смаком(петрушка і кріп)
Баклажани роду dunganski - фото крок 1 Баклажани миємо й ріжемо кружальцями, трохи солимо і кладемо під прес, щоб вони пустили сік. Потім обсмажити на олії до золотистого кольору.

Баклажани роду dunganski - фото крок 2 Морква дрібно нарізаємо і злегка обсмажити на олії. Решта овочі також дрібно нарізаємо.

Баклажани роду dunganski - фото крок 3 Шарами викладаємо овочі в прозору посуд — спершу баклажани, потім морква і зелень.

Баклажани роду dunganski - фото крок 4 Тепер болгарський перець і помідори кружечками. Шарів повинно бути багато.

Баклажани роду dunganski - фото крок 5 Ще можна додати дрібно порізаний часник, а зверху присипати зеленню. На ніч в холодильник — вранці готове! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Тушковані баклажани під соусом

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...