Рецепт Баранина по-східному
Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями
опис приготування:
Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було грудочок. Фарш повинен підрум'янитися. Наріжте помідори кубиками і додайте до фаршу, так само, як кмин і сіль. Тушіте, помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте готові горіхи і кінзу.
Наріжте листя салату, а огірки наріжте соломкою або досить дрібними кубиками. Лаваш розрізається навпіл, після чого деякий час прогрівається в духовці, або в мікрохвильовці. Перед подачею оформите лаваш порцією готової м'ясної начинки, салатом і огірками. Начинка поливається зверху сметаною і краю лаваша загортаються.
- фарш з баранини— 500 грам
- кедрові горішки— 100 грам
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- помідори— 200 грам
- огірок— 1 штука
- листья зеленого или китайского салата— 200 грам
- пучок кинза— 1 штука
- крем— 200 грам
- лаваш— 6 штук(тонкий )
- кмин мелений— 1 Ст. ложка
- перець духмяний мелений— 1 Чайна ложка
- сіль— — За смаком
Наріжте листя салату, а огірки наріжте соломкою або досить дрібними кубиками. Лаваш розрізається навпіл, після чого деякий час прогрівається в духовці, або в мікрохвильовці. Перед подачею оформите лаваш порцією готової м'ясної начинки, салатом і огірками. Начинка поливається зверху сметаною і краю лаваша загортаються.
Подібні рецепти
Баранина по-узбецьки
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...
Баранина з айвою в мультиварці
Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...
Баранина на кісточці з помідорами і вином
Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...
Баранина по-прованськи
Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...