Рецепт Баранина по-східному

Рецепт Баранина по-східному
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями

опис приготування:

Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було грудочок. Фарш повинен підрум'янитися. Наріжте помідори кубиками і додайте до фаршу, так само, як кмин і сіль. Тушіте, помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте готові горіхи і кінзу.

Наріжте листя салату, а огірки наріжте соломкою або досить дрібними кубиками. Лаваш розрізається навпіл, після чого деякий час прогрівається в духовці, або в мікрохвильовці. Перед подачею оформите лаваш порцією готової м'ясної начинки, салатом і огірками. Начинка поливається зверху сметаною і краю лаваша загортаються.


  • фарш з баранини— 500 грам
  • кедрові горішки— 100 грам
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідори— 200 грам
  • огірок— 1 штука
  • листья зеленого или китайского салата— 200 грам
  • пучок кинза— 1 штука
  • крем— 200 грам
  • лаваш— 6 штук(тонкий )
  • кмин мелений— 1 Ст. ложка
  • перець духмяний мелений— 1 Чайна ложка
  • сіль— — За смаком
Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було грудочок. Фарш повинен підрум'янитися. Наріжте помідори кубиками і додайте до фаршу, так само, як кмин і сіль. Тушіте, помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте готові горіхи і кінзу.

Наріжте листя салату, а огірки наріжте соломкою або досить дрібними кубиками. Лаваш розрізається навпіл, після чого деякий час прогрівається в духовці, або в мікрохвильовці. Перед подачею оформите лаваш порцією готової м'ясної начинки, салатом і огірками. Начинка поливається зверху сметаною і краю лаваша загортаються.


Подібні рецепти

Ароматна баранина з нутом

Баранина, смажена на сковороді

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина в рисової кірці

Баранина в рисової кірці

Рецепт приготування смачної страви з баранини і рису. опис приготування: 1. Розтопити масло в сковороді, обсмажувати філе баранини з усіх боків до готовності. Викласти м'ясо на тарілку. 2. Розігріти духовку до 180 ° С. 3. Змішати гірчицю з тертим часником, тертим сиром і цедрою лимона. Об'єдна...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина з чорносливом в горщику

Баранина виходить дуже соковитою і смачною. Т. до. м'ясо на кісточці, смак виходить більш насичений, а блюдо ситне. Як приготувати баранину з чорносливом в горщику, читайте нижче і готуйте. опис приготування: Соусу після баранини залишається дуже багато, тому можна на ньому приготувати ще й га...