Рецепт Баранина по-східному

Рецепт Баранина по-східному
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями

опис приготування:

Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було грудочок. Фарш повинен підрум'янитися. Наріжте помідори кубиками і додайте до фаршу, так само, як кмин і сіль. Тушіте, помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте готові горіхи і кінзу.

Наріжте листя салату, а огірки наріжте соломкою або досить дрібними кубиками. Лаваш розрізається навпіл, після чого деякий час прогрівається в духовці, або в мікрохвильовці. Перед подачею оформите лаваш порцією готової м'ясної начинки, салатом і огірками. Начинка поливається зверху сметаною і краю лаваша загортаються.


  • фарш з баранини— 500 грам
  • кедрові горішки— 100 грам
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідори— 200 грам
  • огірок— 1 штука
  • листья зеленого или китайского салата— 200 грам
  • пучок кинза— 1 штука
  • крем— 200 грам
  • лаваш— 6 штук(тонкий )
  • кмин мелений— 1 Ст. ложка
  • перець духмяний мелений— 1 Чайна ложка
  • сіль— — За смаком
Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було грудочок. Фарш повинен підрум'янитися. Наріжте помідори кубиками і додайте до фаршу, так само, як кмин і сіль. Тушіте, помішуючи, близько 10-15 хвилин. Додайте готові горіхи і кінзу.

Наріжте листя салату, а огірки наріжте соломкою або досить дрібними кубиками. Лаваш розрізається навпіл, після чого деякий час прогрівається в духовці, або в мікрохвильовці. Перед подачею оформите лаваш порцією готової м'ясної начинки, салатом і огірками. Начинка поливається зверху сметаною і краю лаваша загортаються.


Подібні рецепти

Баранина (спекотне)

Баранина по-узбецьки

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Баранина по-прованськи

Баранина по-прованськи

Рецепт приготування баранини в традиціях французької кухні. кількість порцій: 4 баранячі корейки— 800 грам червоного сухого вина— 2 склянки картоплини— 4 штуки цибулина— 1 штука часник— 2 зубчики солодкий лерец— 1 штука томатної пасти— 1 Ст. ложка маслин без кісточок— 150 грам гілочка розмарину...