Рецепт Риба «Дарницький»
Перед вами рецепт приготування балику "; Дарницького ";. звичайно, в магазинах під цією назвою продається інше м'ясо, але все ж за смаком дуже схоже. Ароматне і ніжне, смачне і не сухе! Спробуйте!
опис приготування:
Хочу вам розповісти, як приготувати балик "; Дарницький" в домашніх умовах. Спробуйте, вам сподобається ця закуска, а ваші гості і зовсім будуть приємно вражені тим, що таке м'ясо ви зробили самостійно, а не купили в магазині!
- свинячий балик— 1.5 кілограма
- сіль— 60 грам
- цукор— 15 грам
- Koriandr— 1 Ст. ложка
- кмин— 0.5 Ст. ложки
- суміш перців— 0.5 Ст. ложки
- Лавровий лист— 1-2 штук(подрібнити)
- часник— 1 штука(середня головка)
2. У такому вигляді нехай 4 денному стоїть в тарілці в холодильнику. Намагайтеся хоча б раз-два в день перевертати м'ясо і зливати рідину. Далі замотати м'ясо в марлю і в підвішеному стані вялім наш балик 15 днів, і навіть довше — товсті і жирні шматки можна в'ялити до 30 днів, м'ясо буде стає все смачніше!
3. От і все! Періодично знімайте пробу. Комусь подобається м'ясо сухіше, а хтось любить соковиті м'ясні закуски, і в'ялить тому балик менше. Бажаю удачі!
Подібні рецепти
Ставрида смажена
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...