Рецепт Бігос по-польськи
Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками.
опис приготування:
Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на стіл на наступний день після приготування. Спробуйте урізноманітнити свій раціон бігосом по-польськи!
- чорносливу— 1 Склянка(без кісточок)
- білих грибів— 15 грам
- окропу— 2 склянки
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука
- капустa— 1 штука
- квашеної капусти— 500 грам
- ковбаси— 250 грам( копченої )
- ковбаси— 250 грам(вареної)
- м'яса— 500 грам
- помідора— 3 штуки
- червоного сухого вина— 1 Склянка
- лавровий лист— 1 штука
- Сіль і перець— — За смаком
2. Коли капуста буде наполовину готова, додати квашену капусту, м'ясо і ковбаси, помідори, вино, лавровий лист, чорнослив і гриби, а також воду, в якій вони розмочувати. Добре перемішати.
3. Довести до кипіння на середньому вогні. Накрити кришку і варити на маленькому огну 1 ½ години, періодично помішуючи і доливаючи рідини при необхідності. Коли страва буде готове, приберіть лавровий лист і кістки з м'яса. На гарнір подайте цілу почищену варену картоплю.
Подібні рецепти
Бігос зі свіжої капусти
Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...
Бігос польський
Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...