Рецепт Бігос по-польськи

Рецепт Бігос по-польськи
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками.

опис приготування:

Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на стіл на наступний день після приготування. Спробуйте урізноманітнити свій раціон бігосом по-польськи!

  • чорносливу— 1 Склянка(без кісточок)
  • білих грибів— 15 грам
  • окропу— 2 склянки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • цибулина— 1 штука
  • капустa— 1 штука
  • квашеної капусти— 500 грам
  • ковбаси— 250 грам( копченої )
  • ковбаси— 250 грам(вареної)
  • м'яса— 500 грам
  • помідора— 3 штуки
  • червоного сухого вина— 1 Склянка
  • лавровий лист— 1 штука
  • Сіль і перець— — За смаком
Бігос по-польськи - фото крок 1 1. нарізати цибулю. капусту нашаткувати. Квашену капусту ретельно промити і віджати всю зайву рідину. Ковбасу і м'яса порізати на шматки розміром близько 4 см. Помідори відчистити від шкірки і порізати. Помістити чорнослив і сушені гриби в посудину середнього розміру. Влити окріп і замочити на 30 хвилин. Гриби повинні розм'якнути. У великій каструлі з кришкою пасерувати цибулю і свіжу капусту в рослинному маслі.

Бігос по-польськи - фото крок 2 2. Коли капуста буде наполовину готова, додати квашену капусту, м'ясо і ковбаси, помідори, вино, лавровий лист, чорнослив і гриби, а також воду, в якій вони розмочувати. Добре перемішати.

Бігос по-польськи - фото крок 3 3. Довести до кипіння на середньому вогні. Накрити кришку і варити на маленькому огну 1 ½ години, періодично помішуючи і доливаючи рідини при необхідності. Коли страва буде готове, приберіть лавровий лист і кістки з м'яса. На гарнір подайте цілу почищену варену картоплю.

Подібні рецепти

Бігос з квашеної капусти

Бігос зі свіжої капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Бігос польський

Бігос польський

Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...