Рецепт Бігус зі свіжої капусти з м'ясом
На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться!
опис приготування:
Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. Подавати бажано гарячим з житнім хлібом, можна прикрасити свіжою зеленню. Бігус є відмінною заміною звичним повсякденним страв. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, і ви не пошкодуєте, навіть не сумнівайтеся, смачного!
- Білі гриби— 30 грам(сушені )
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- свиняча лопатка— 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- капуста білокачанна— 1 штука
- свіжі гриби— 600 грам
- Копчена ковбаса— 400 грам(або шинка)
- Квашена капуста— 200 грам
- пиво— 0,5 L
- Чорний мелений перець, кмин— по 1 Чайна ложка
- майоран сушений— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- чорнослив— 20 штук
- гірчичний, томатний соус— 2 St.. ложки
2 Рослинна олія необхідно влити в глибоку сковороду або горщик і нагріти, після чого додаємо туди свинину. Далі поміщаємо туди ж цибуля, нарізаний півкільцями, і свіжу капусту, попередньо нашатковану.
3 Додаємо спеції і ретельно перемішуємо. Видаляємо свинячу лопатку з сковороди і виймаємо з неї кістки, після чого нарізаємо шматочками.
4 Далі додаємо томатну пасту і гриби і заливаємо все це пивом. Випаровуємо рідина і варимо протягом 2 годин, щоб капуста встигла стати м'якою. Після додаємо чорнослив і тушкуємо ще 30 хвилин.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом womanlife.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Р...' at line 1
Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...
Бігос з квашеної капусти
Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...
Млинці з цвітної капусти на кефірі
Спробувавши один раз ці млинці, ви обов'язково їх полюбите. Пишні і дуже смачні, сухі і добре пропечені. Їсти їх зі сметаною і часником суцільне задоволення! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Млинці з цвітної капусти на кефірі ";. Нічого складного або незвичайного в рецепт...
Борщ з кислої капусти (в мультиварці)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...
Англійські пиріжки з м`ясом
Я вам розповім, як приготувати англійський пиріжки з м'ясом - одне з традиційних англійських страв. Два сорти м'яса, приправи, курага і тісто роблять ці пиріжки дуже поживними і корисними. опис приготування: Особливість цього рецепта в тому, що тісто для пиріжків виходить дуже хрустким (спасиб...