Рецепт Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Рецепт Бігус зі свіжої капусти з м'ясом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться!

опис приготування:

Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. Подавати бажано гарячим з житнім хлібом, можна прикрасити свіжою зеленню. Бігус є відмінною заміною звичним повсякденним страв. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, і ви не пошкодуєте, навіть не сумнівайтеся, смачного!

  • Білі гриби— 30 грам(сушені )
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • свиняча лопатка— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • капуста білокачанна— 1 штука
  • свіжі гриби— 600 грам
  • Копчена ковбаса— 400 грам(або шинка)
  • Квашена капуста— 200 грам
  • пиво— 0,5 L
  • Чорний мелений перець, кмин— по 1 Чайна ложка
  • майоран сушений— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • чорнослив— 20 штук
  • гірчичний, томатний соус— 2 St.. ложки
1 Необхідно налити воду в сковороду і протушкувати сушені гриби до м'якості, тушкуємо протягом 20-40 хвилин. Після цього додаємо спеції, нарізаємо свинину і ковбаски. З квашеної капусти необхідно злити сік, а свіжі гриби очищаємо і промиваємо.

2 Рослинна олія необхідно влити в глибоку сковороду або горщик і нагріти, після чого додаємо туди свинину. Далі поміщаємо туди ж цибуля, нарізаний півкільцями, і свіжу капусту, попередньо нашатковану.

3 Додаємо спеції і ретельно перемішуємо. Видаляємо свинячу лопатку з сковороди і виймаємо з неї кістки, після чого нарізаємо шматочками.

4 Далі додаємо томатну пасту і гриби і заливаємо все це пивом. Випаровуємо рідина і варимо протягом 2 годин, щоб капуста встигла стати м'якою. Після додаємо чорнослив і тушкуємо ще 30 хвилин.

Подібні рецепти

Бекаси з цвітної капусти

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясом womanlife.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Р...' at line 1

Рецепт дієтичного страви з птиці з овочами і прянощами. опис приготування: Ретельно промийте підготовлених раніше бекасів, потім розрубати їх уздовж, натріть сіллю з перцем і покладіть в чисту каструлю. Туди ж відправте мелений корінь петрушки, морквину і кілька цілих цибулин. Водою заливайте ...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Млинці з цвітної капусти на кефірі

Млинці з цвітної капусти на кефірі

Спробувавши один раз ці млинці, ви обов'язково їх полюбите. Пишні і дуже смачні, сухі і добре пропечені. Їсти їх зі сметаною і часником суцільне задоволення! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Млинці з цвітної капусти на кефірі ";. Нічого складного або незвичайного в рецепт...

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...

Англійські пиріжки з м`ясом

Англійські пиріжки з м`ясом

Я вам розповім, як приготувати англійський пиріжки з м'ясом - одне з традиційних англійських страв. Два сорти м'яса, приправи, курага і тісто роблять ці пиріжки дуже поживними і корисними. опис приготування: Особливість цього рецепта в тому, що тісто для пиріжків виходить дуже хрустким (спасиб...