Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи

Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...

Безе «Повітряний поцілунок»

Безе «Повітряний поцілунок»

нейрофізіологи стверджують, що щастя - це фізіологічна ілюзія, в яку ми впадаємо на дуже короткі проміжки часу. наприклад, на цій парі хвилин, поки безе тане у нас в роті опис приготування: Безе - це десерт, тістечко з білків, які збиваються з цукром до стану повітряної маси, яка порційно відк...

Adzhapsandali

Adzhapsandali

Adzhapsandali — блюдо грузинської кухні. Його однаково люблять як на батьківщині, так і в країнах-сусідах. Існують аналоги в різних кульруах. У Туреччині аджапсандал - це імамбаялди, а в Європі — сото. опис приготування: Аджапсандал досить гостре блюдо. Але це природно, тому що це грузинська к...

Безалкогольна Сангрия

Безалкогольна Сангрия

Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ків...

Стегна курячі в духовці

Незвичайний вінегрет

Куряче м'ясо прекрасно тим, що всі його частини досить м'ясисті. І готується воно досить швидко. Тому різноманітність страв просто вражає. Особливо мені подобається запечене, як в цьому рецепті. опис приготування: Для такої страви підійде будь-який простий гарнір, наприклад: рис з овочами або ...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Болгарські помідори на зиму

Болгарські помідори на зиму

Без заготовок на зиму в наш час обійтися важко, адже це найкращий спосіб запастися улюбленими фруктами і овочами на період холодів. І помідори — це, мабуть, найпопулярніша закачування в кожній родині. опис приготування: думаю, знайдеться мало людей, які б не любили заготовки з помідорів, тому ...

Бозбаш-куфта

Бозбаш-куфта

Цей чудовий супчик — справжній подарунок для всіх гурманів і любителів кавказької кухні. Він неймовірно смачний, з неповторним ароматом і досить незвичайними інгредієнтами. опис приготування: Рецепт приготування бозбаш-кюфта відноситься до азербайджанської кухні, цей суп є різновидом кюфта, ал...

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...

Млинці з червоною рибою і огірком

Млинці з червоною рибою і огірком

Млинці - традиційне російське страви. Вони ситні і дуже смачні. Існує безліч рецептів приготування млинців. Про те, як приготувати млинці з червоною рибою і огірком, читайте в цьому рецепті. опис приготування: Млинці з червоною рибою і огірком стануть незамінною закускою на вашому столі. Це не...

Млинці на сироватці з яйцями

Млинці на сироватці з яйцями

Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Баранина в казані

Баранина в казані

Казанок годиться не тільки для приготування в похідних умовах. У ньому можна зробити дуже смачне перше або друге блюдо у себе у дворі. Поділюся смачним рецептом, як приготувати баранину в казані. опис приготування: Для приготування всі інгредієнти нарізаю і складаю в казанок, потім довго тушу ...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...

Балик в фользі

Балик в фользі

Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...

Баклажан, запечений віялом в духовці

Баклажан, запечений віялом в духовці

баклажани, запечені віялом в духовці з помідорами і сиром - відмінна закуска, яка завжди користується успіхом на святковому столі. Здивуйте своїх гостей незвичайним і дуже ефектним блюдом! опис приготування: баклажани, запечені віялом, стануть прекрасною і корисною альтернативою Тещин язик, ад...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Баклажани тушковані

Баклажани тушковані

баклажани тушковані — просте, смачне і легке блюдо. Баклажани самі по собі ситні овочі, тому їх можна використовувати і як самостійне блюдо, і як гарнір. опис приготування: Прекрасне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо і стежить за своєю фігурою. У приготуванні тушкованих баклажанів з овочами на...