Рецепт Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт Баранина з йогуртовим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку.

опис приготування:

Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Викласти готові реберця на тарілку, накрити вільно фольгою і дати постояти 10 хвилин.

Тим часом приготувати йогуртовий соус. У невеликій мисці збити разом йогурт, фарш з лука-шалот, нарізану кінзу і лимонний сік, приправити соус сіллю і перцем за смаком. Подавати баранячі реберця з приготовленим соусом.


  • ребрышка ягненка— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • знежиреного йогурту— 1/2 склянки
  • фарша лук-шалот— 1 Ст. ложка
  • нарізаної свіжої кінзи— 2 чайних ложки
  • свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки
Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного боку. Викласти готові реберця на тарілку, накрити вільно фольгою і дати постояти 10 хвилин.

Тим часом приготувати йогуртовий соус. У невеликій мисці збити разом йогурт, фарш з лука-шалот, нарізану кінзу і лимонний сік, приправити соус сіллю і перцем за смаком. Подавати баранячі реберця з приготовленим соусом.


Подібні рецепти

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Маковий торт з йогуртовим мусом і білим шоколадом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Ароматна баранина з нутом

Ароматна баранина з нутом

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...

Баранина з айвою в мультиварці

Баранина з айвою в мультиварці

Рецептів приготування баранини з айвою в мультиварці безліч, всі вони дуже смачні, інакше і бути не може! опис приготування: Включити програму на мультиварці "; Жарка" — 40 хвилин. Поки чаша буде нагріватися, підготуємо всі продукти. Айву потрібно добре помити, розрізати на 8 часточок і очисти...