Рецепт Бісквіт з бананом
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей.
опис приготування:
Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати бісквіт з бананом без особливих зусиль.
Якщо вирішите нічого не готувати додаткового до такого бісквіту, то прикрасьте його зверху цукровою пудрою або шматочками банана і ківі.
У такий бісквіт доречно буде додати дрібно порубані горіхи.
Смачного!
- банан— 4 штуки
- яйця— 3 штуки
- цукор— 1/2 склянки
- сіль— 1/2 чайних ложки
- обкладинка— 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
- мелений імбир— 1/2 чайних ложки
2 Сливки взбейте до образования густого крема.
3 Бананы очистите и приготовьте из них пюре.
4 Смешайте в глубокой миске банановое пюре, крем из сливок и остальные ингредиенты.
5 Вылейте бисквитную массу в глубокую форму для запекания и выпекайте при 230 градусах протягом 10 хвилин, затем убавьте огонь до 170 градусів і випікайте ще 1 час.
Подібні рецепти
Смузі зі шпинатом, ківі і бананом
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...