Рецепт Бісквіт з бананом

Рецепт Бісквіт з бананом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей.

опис приготування:

Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати бісквіт з бананом без особливих зусиль.

Якщо вирішите нічого не готувати додаткового до такого бісквіту, то прикрасьте його зверху цукровою пудрою або шматочками банана і ківі.

У такий бісквіт доречно буде додати дрібно порубані горіхи.

Смачного!


  • банан— 4 штуки
  • яйця— 3 штуки
  • цукор— 1/2 склянки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • обкладинка— 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • мелений імбир— 1/2 чайних ложки
1 Розігрійте духовку до 230 градусів.

2 Сливки взбейте до образования густого крема.

3 Бананы очистите и приготовьте из них пюре.

4 Смешайте в глубокой миске банановое пюре, крем из сливок и остальные ингредиенты.

5 Вылейте бисквитную массу в глубокую форму для запекания и выпекайте при 230 градусах протягом 10 хвилин, затем убавьте огонь до 170 градусів і випікайте ще 1 час.

Подібні рецепти

Бісквіт, який виходить завжди

Сирники з сиру з бананом

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...