Рецепт Баранина з кольоровою капустою і соусом
Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі.
опис приготування:
Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці, відкласти в сторону.
Нарізати кольорову капусту, викласти на аркуші для випічки. Полити маслом і посипати каррі. Приправити сіллю і перцем. випікати, помішуючи іноді, поки капуста не стане м'якою і коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.
Нагріти велику сковороду на середньому вогні, посипати 1 чайною ложкою солі. обсмажити 4 реберця з обох сторін, від 2 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку. Протерти сковороду паперовим рушником. Повторити з залишилася бараниною. Подавати баранину з рисом, цвітною капустою і йогуртовим соусом.
- риса басмати— 1 Склянка
- знежиреного йогурту— 1/2 склянки
- лимонного соку— 1 Ст. ложка
- зубчик часнику— 1 штука
- сіль і мелений перець— — За смаком
- кольорова капуста— 1.1 кілограма
- середні цибулини— 2 штуки
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- порошку каррі— 2 чайних ложки
- ребер ягняти— 8 штук
Нарізати кольорову капусту, викласти на аркуші для випічки. Полити маслом і посипати каррі. Приправити сіллю і перцем. випікати, помішуючи іноді, поки капуста не стане м'якою і коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.
Нагріти велику сковороду на середньому вогні, посипати 1 чайною ложкою солі. обсмажити 4 реберця з обох сторін, від 2 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку. Протерти сковороду паперовим рушником. Повторити з залишилася бараниною. Подавати баранину з рисом, цвітною капустою і йогуртовим соусом.
Подібні рецепти
Їжа в казані
Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...
Ароматна баранина з нутом
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...
Баранина смажена на сковороді з цибулею
баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...
Баранина (спекотне)
Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...
Баранина на кісточці
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...