Рецепт Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт Баранина з кольоровою капустою і соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці, відкласти в сторону.

Нарізати кольорову капусту, викласти на аркуші для випічки. Полити маслом і посипати каррі. Приправити сіллю і перцем. випікати, помішуючи іноді, поки капуста не стане м'якою і коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.

Нагріти велику сковороду на середньому вогні, посипати 1 чайною ложкою солі. обсмажити 4 реберця з обох сторін, від 2 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку. Протерти сковороду паперовим рушником. Повторити з залишилася бараниною. Подавати баранину з рисом, цвітною капустою і йогуртовим соусом.


  • риса басмати— 1 Склянка
  • знежиреного йогурту— 1/2 склянки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • зубчик часнику— 1 штука
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • кольорова капуста— 1.1 кілограма
  • середні цибулини— 2 штуки
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • порошку каррі— 2 чайних ложки
  • ребер ягняти— 8 штук
Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці, відкласти в сторону.

Нарізати кольорову капусту, викласти на аркуші для випічки. Полити маслом і посипати каррі. Приправити сіллю і перцем. випікати, помішуючи іноді, поки капуста не стане м'якою і коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин.

Нагріти велику сковороду на середньому вогні, посипати 1 чайною ложкою солі. обсмажити 4 реберця з обох сторін, від 2 до 4 хвилин з кожного боку. Викласти в тарілку. Протерти сковороду паперовим рушником. Повторити з залишилася бараниною. Подавати баранину з рисом, цвітною капустою і йогуртовим соусом.


Подібні рецепти

Баранина з йогуртовим соусом

Їжа в казані

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Ароматна баранина з нутом

Ароматна баранина з нутом

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Баранина (спекотне)

Баранина (спекотне)

Рецепт приготування печені з баранини з часником, цибулею, квасолею і зеленню. опис приготування: Апетитне печеня з баранини готується дуже легко. Подавати її потрібно з гарніром (картоплею чи овочами) і соусом. приготування: Заздалегідь зварити бульйон з підсмажених кісток баранини. Добре вим...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...