Рецепт Баклажани по-циганськи

Рецепт Баклажани по-циганськи
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Спеціально для любителів всього насиченого, смачного, соковитого і яскравого — цей рецепт приготування баклажанів по-циганськи. Стане в нагоді при приготуванні святкового меню!

опис приготування:

Вашій увазі пропоную цікавий рецепт, як приготувати баклажани по-циганськи. Я рідко готую за цим рецептом, але якщо і готую, то масштабно. Такі баклажани прекрасно підходять для холодної закуски. До того ж, їх можна дуже довго зберігати в холодильнику. Для приготування баклажанлв по-циганськи знадобиться терпіння: баклажани потрібно акуратно розрізати, щоб потім вони зберігали начинку тривалий час. Дивимося нижче докладний рецепт.

  • баклажани— 5 штук
  • морква— 0,5 кілограма
  • Цибуля— 1 штука
  • пучок петрушки— 1 штука
  • Голівка часнику— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець— 2 чайних ложки
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 0,5 склянки
  • оцет— 0,5 склянки
  • вода— 1 Склянка
Баклажани по-циганськи - фото крок 1 Відріжте у баклажанів хвостики, зробіть розріз уздовж, помістіть овочі в киплячу воду. Варіть їх до м'якості.

Баклажани по-циганськи - фото крок 2 тепер начинка: цибулю ріжемо півкільцями, морквину - тонкою соломкою, часник подрібнюємо, все перемішуємо.

Баклажани по-циганськи - фото крок 3 Додаємо подрібнену зелень, перчим.

Баклажани по-циганськи - фото крок 4 змішуємо оцет, масло і воду, солимо і додаємо цукор. Доводимо все до кипіння: заливаємо тут же морква. А потім закладаємо моркву в баклажани. Викладаємо їх у каструлю і під гніт. От і все! Наші баклажани по-циганськи готові до вживання вже через пару годин. Смачного.

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Тушковані баклажани під соусом

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...