Рецепт Баклажани по-східному
Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче.
опис приготування:
Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і універсальністю — інгредієнти для начинки можна підбирати найрізноманітніші, які вам тільки подобаються. Та й процес приготування дуже простий — думаю, ні у кого не виникне складнощів з тим, щоб приготувати цю страву. На виході виходить дуже барвисте, колоритне, ароматне і, звичайно ж, смачна страва — баклажани по-східному. Подавати їх я рекомендую в гарячому вигляді як основне блюдо, хоча, в принципі, можна подавати блюдо і холодним.
цікаво? тоді читайте, як приготувати баклажани по-східному, і швидше топайте на кухню, братися за справу
- баклажан— 1 штука(великий)
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- фарш м'ясний— 250 грам
- сіль, чорний перець— — За смаком
- цибулина— 1 штука
- перець червоний— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- зелень свіжа— — За смаком
- сир тертий— 100 грам
- Сухарі паніровочні— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
- помідори— 2 штуки
Кубиками нарезаем красный перец.
Баклажан розрізаємо навпіл, ложечкой достаем из него всю мякоть.
Мякоть баклажана кладем в кипящую воду и варим 5-7 хвилин до м'якості. Потім воду зливаємо, мякоть откидываем на дуршлаг. Одночасно при цьому, на небольшом количестве оливкового масла обжариваем фарш, приправленный солью и перцем. Жарить фарш нужно не до готовности, а до легкого коричневого цвета.
На другой сковороде разогреваем еще немного оливкового масла. Выкладываем в разогретую сковороду нарезанный кубиками перец, а также мелко нарезанные лук и чеснок. Обсмажуємо на середньому вогні 4-5 хвилин до м'якості.
як вид, готовить мякоть баклажана, фарш и овощи можно одновременно — тогда блюдо вы приготовите очень быстро.
тепер — головне. Как только все вышеописанные процедуры вы выполните, в большой миске смешайте мякоть баклажана, фарш, обсмажені овочі, нарубану зелень, панірувальні сухарі, яйце і сир. Туда же добавляем кубиками нарезанные помидоры. Перемішуємо все це справа, и получившейся смесью фаршируем наши лодочки из баклажанов.
Викладаємо у форму для запікання, змащену маслом. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, и запекаем приблизительно 45 хвилин.
Поки баклажани запікаються, ви можете займатися своїми справами. через 45 минут вам останется только достать баклажаны из духовки и подать к столу, поки не охололи. Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани, смажені зі свининою
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...