Рецепт Баклажани по-східному
Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче.
опис приготування:
Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і універсальністю — інгредієнти для начинки можна підбирати найрізноманітніші, які вам тільки подобаються. Та й процес приготування дуже простий — думаю, ні у кого не виникне складнощів з тим, щоб приготувати цю страву. На виході виходить дуже барвисте, колоритне, ароматне і, звичайно ж, смачна страва — баклажани по-східному. Подавати їх я рекомендую в гарячому вигляді як основне блюдо, хоча, в принципі, можна подавати блюдо і холодним.
цікаво? тоді читайте, як приготувати баклажани по-східному, і швидше топайте на кухню, братися за справу
- баклажан— 1 штука(великий)
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- фарш м'ясний— 250 грам
- сіль, чорний перець— — За смаком
- цибулина— 1 штука
- перець червоний— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- зелень свіжа— — За смаком
- сир тертий— 100 грам
- Сухарі паніровочні— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука
- помідори— 2 штуки
Кубиками нарезаем красный перец.
Баклажан розрізаємо навпіл, ложечкой достаем из него всю мякоть.
Мякоть баклажана кладем в кипящую воду и варим 5-7 хвилин до м'якості. Потім воду зливаємо, мякоть откидываем на дуршлаг. Одночасно при цьому, на небольшом количестве оливкового масла обжариваем фарш, приправленный солью и перцем. Жарить фарш нужно не до готовности, а до легкого коричневого цвета.
На другой сковороде разогреваем еще немного оливкового масла. Выкладываем в разогретую сковороду нарезанный кубиками перец, а также мелко нарезанные лук и чеснок. Обсмажуємо на середньому вогні 4-5 хвилин до м'якості.
як вид, готовить мякоть баклажана, фарш и овощи можно одновременно — тогда блюдо вы приготовите очень быстро.
тепер — головне. Как только все вышеописанные процедуры вы выполните, в большой миске смешайте мякоть баклажана, фарш, обсмажені овочі, нарубану зелень, панірувальні сухарі, яйце і сир. Туда же добавляем кубиками нарезанные помидоры. Перемішуємо все це справа, и получившейся смесью фаршируем наши лодочки из баклажанов.
Викладаємо у форму для запікання, змащену маслом. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, и запекаем приблизительно 45 хвилин.
Поки баклажани запікаються, ви можете займатися своїми справами. через 45 минут вам останется только достать баклажаны из духовки и подать к столу, поки не охололи. Смачного!
Подібні рецепти
Котлети тушковані
Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці
Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...
Баклажани рулети по-кримськи
Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...