Рецепт Баклажани з перцем

Рецепт Баклажани з перцем
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителям баклажанів пропоную освоїти цікавий рецепт баклажанів з перцем. Виходить дуже смачна і ефектно виглядає закусочка. рекомендую!

опис приготування:

Ця страва подобається мені тим, що немає потреби смажити баклажани. Хто їх смажив, той знає, як багато масла вони вбирають в себе при смаженні. Якщо ви не знаєте, як приготувати баклажани з перцем — приготуйте їх у цій простому рецептом. Цю страву можна готувати не тільки в сезон дозрівання овочів, але й цілий рік. І завжди воно користується незмінною популярністю. На другий день баклажани з перцем набувають чудовий маринований смак і просочуються пахощами трав. сподіваюся, що цей рецепт баклажанів з перцем з фото допоможе вам не тільки в приготуванні, але і в прикрасі готового блюда. Якщо ви візьмете болгарські перці не тільки червоного, але і жовтого кольору — блюдо своєю яскравістю приверне погляди всіх гостей Удачі вам і приємного апетиту!

  • баклажани— 4 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • зелень— 100 грам(Braai, кріп, петрушка)
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • оцет 9%  — 2 Ст. ложки
  • сіль— 2-3 Щепоток(за смаком)
  • Стручковий гострий перець— 1 штука(по бажанню)
Баклажани з перцем - фото крок 1 Очищаємо баклажани від шкірки.

Баклажани з перцем - фото крок 2 Нарізаємо на тонкі смужки.

Баклажани з перцем - фото крок 3 Розкладаємо на деко. Збризгуємо рослинним маслом і ставимо запікатися в гарячу духовку при 180 градусах хвилин 15-20.

Баклажани з перцем - фото крок 4 перець миємо, чистимо і нарізаємо тонкими полоскамі.Немного обсмажити смужки перцю на рослинній олії, буквально кілька хвилин. Тільки для того, щоб він став трішки м'якше.

Баклажани з перцем - фото крок 5 Миємо й нарізаємо зелень. Часник чистимо і подрібнюємо. Гострий перець нарізаємо дрібно-дрібно.

Баклажани з перцем - фото крок 6 змішуємо зелень, часник і перець. додаємо сіль, оцет. Якщо ви готуєте баклажани для того, щоб відразу подавати на стіл — візьміть половину зазначеної норми оцту. Якщо залишаєте на завтра — тоді повну норму.

Баклажани з перцем - фото крок 7 Викладаємо на пластинки баклажан вийшла начинку і щільно загортаємо в рулетик. Щоб було красиво, покладіть смужки перцю так, щоб вони трохи висовувалися з рулетика.

Подібні рецепти

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Стир-Фрай зі свинини

Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...

Баклажани з болгарським перцем на зиму

Баклажани з болгарським перцем на зиму

Зимова заготівля на швидку руку. Рецепт максимально простий, поєднання овочів класичне, в результаті, чудовий овочевий гарнір, який добре зберігатися зиму, підходить до м'яса, рису и картофелю. опис приготування: Вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Пропорції можна трохи змінити на свій смак...

Баклажани з болгарським перцем і печерицями

Баклажани з болгарським перцем і печерицями

Рецепт приготування баклажанів з печерицями і болгарським перцем. Блюдо виходить смачним і корисним. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться болгарський перець, баклажан і свіжі шампіньйони. Імбиром можна сміливо замінити часник. баклажани— 2 штуки спеції— 1 За смаком...

Баклажани з перцем в духовці

Баклажани з перцем в духовці

Овочеве і корисне блюдо — баклажани з перцем — готується в духовці. Результат порадує кожну господиню. ділюся рецептом! опис приготування: Баклажани з перцем в духовці — відмінне блюдо для тих, хто зайнятий. Нарізані овочі викладаються в форму для запікання і готуються в духовці. виходить смач...

Баклажани з болгарським перцем

Баклажани з болгарським перцем

Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...