Рецепт Безалкогольна Сангрия

Рецепт Безалкогольна Сангрия
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним.

опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ківі і грушу. Частина рідини можна замінити безалкогольним ігристим вином.

  • Гранатовий сік— 1 літр
  • сироп— За смаком
  • лід— 100 грам
  • Полуниця— 100-120 грам
  • паличка кориці— 1 штука
  • апельсин— 1-2 штук
  • яблуко зелене— 1-2 штук
  • лимон— 1/2 штуки
безалкогольна Сангрия - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

безалкогольна Сангрия - фото крок 2 апельсин, яблуко і полуницю наріжте на скибочки середнього розміру. Перекладіть в глечик.

безалкогольна Сангрия - фото крок 3 З лимона вичавіть сік. Додайте в глечик паличку кориці, сироп і лід.

безалкогольна Сангрия - фото крок 4 Налийте в глечик гранатовий сік.

безалкогольна Сангрия - фото крок 5 Безалкогольна сангрія готова, смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Кутя білоруська

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...