Рецепт Млинці з червоною рибою і огірком
Млинці - традиційне російське страви. Вони ситні і дуже смачні. Існує безліч рецептів приготування млинців. Про те, як приготувати млинці з червоною рибою і огірком, читайте в цьому рецепті.
опис приготування:
Млинці з червоною рибою і огірком стануть незамінною закускою на вашому столі. Це нескладне блюдо не залишить байдужим нікого. Вони підійдуть як для святкового столу або фуршету, так і для сімейної вечері.
Оригінальна подача, ніжний смак і простота того блюда буде оцінена кожної господинею.
Смачного!
- мука— 1,5 склянки
- молоко— 1 Склянка
- куряче яйце— 1 штука
- сьомга— 300-400 грам
- огірок— 1 штука
- сир пластинками— 8 штук
- майонез— 50 грам(або плавлений сир)
- зелень— 1 пучок
- масло рослинне— За смаком(для смаження)
- сіль— За смаком
Добре збийте тісто, щоб позбутися від грудочок. дайте постояти 20-30 хвилин.
Поки тісто настоюється, приготуйте начинку для млинчиків.
Рибу перевірте на наявність кісток. Якщо вони є, видаліть. Очистіть рибу від шкіри.
Злегка podmoroz'te файл, тоді різати його буде набагато простіше. Сьомгу необхідно порізати тонкими скибочками-пластами.
Приступаємо до приготування млинців.
Сковорідку необхідно злегка змастити маслом і дати їй розжаритися.
У центр сковороди налийте ополоник тесту і дайте тісту розтектися по всьому діаметру.
Не потрібно занадто зажарювати млинці, щоб вони були еластичними.
Таким же чином готуйте всі інші млинці по необхідності змащуючи сковорідку олією.
Візьміть верхній млинець з стопочки і покладіть на окрему тарілку. Змастіть його майонезом або плавленим сиром і присипте трохи зеленню.
Покладіть на зелень 2 скибочки сиру.
Зверху викладаємо пластини риби.
Огірок необхідно нарізати на тонкі довгі смужки і викласти на один млинець 1-2 смужки огірка поперек сьомги.
поверніть рулетик.
Загорніть в харчову плівку.
Аналогічно приготуйте все рулети.
Потім відправляйте їх в холодильник на пару годин, щоб вони не розсипалися при нарізці.
Поріжте готові рулетики навскоси перед подачею.
Подібні рецепти
Віденські вафлі в вафельниці
Сьогодні ми спробуємо з вами зробити роли по-російськи. Як ви думаєте, в чому їх відмінність від простих? Насправді відповідь лежить на поверхні. Все дуже просто, вам тільки потрібно подивитися рецепт. опис приготування: Ознайомтеся з тим, як приготувати млинцеві роли з вершковим сиром і черво...
Брюссельська капуста з глазурованою червоною цибулею
Рецепт приготування легкого і корисного гарніру з брюссельської капусти і червоної цибулі. опис приготування: Обрізати зовнішні листя і стебла з брюссельської капусти. У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом підготувати чашу з крижаною водою. Додати брюссельську капусту в кипля...
Булочки з персиками і червоною смородиною
Випічка зі свіжими фруктами - безсумнівний фаворит літнього столу! Пропоную спекти ніжні булочки з сирного тесту з персиками і червоною смородиною. Дуже смачно! опис приготування: Сирне тісто відмінно поєднується з фруктами. Для випічки булочок-рулетиков не слід щільно згортати тісто, щоб була...
Азіатський салат з огірком і пекінською капустою
Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...
Млинцеві рулети з рибою
Млинцеві рулети з рибкою відмінно підійдуть до застілля — на Масляну або день народження. А можна подати їх у будні, коли з учорашнього залишилися млинці. Готувати рулети раджу з червоною рибою. опис приготування: Млинці печуться просто. Тісто для них готується з борошна, яйця, солі і води (аб...