Рецепт Баклажани по-херсонськи

Рецепт Баклажани по-херсонськи
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп.

опис приготування:

Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хліба. Для заготівлі вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Співвідношення перцю і баклажанів можна коригувати. Гострий перець додавайте до смаку.

  • баклажани— 700 грам
  • Перець болгарський— 500 грам
  • часник— 7-10 зубчиків
  • перець гострий— 1 частина
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Олія соняшникова— 50 мілілітрів
  • оцет— 2 Ст. ложки
Баклажани по-херсонськи - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 2 Баклажани ріжемо кружальцями і посипаємо сіллю. Ми залишаємо на 20 хвилин, потім промиваємо холодною водою.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 3 Баклажани обсмажуємо на соняшниковій олії до легкої скоринки.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 4 Підготуємо болгарський перець, гострий перець і часник.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 5 Підготовлені овочі пропускаємо через м'ясорубку.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 6 Додаємо сіль і цукор. Ставимо каструлю на вогонь. кип'ятимо 10 хвилин, після чого додаємо оцет.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 7 З'єднуємо баклажани і перемелені овочі. Готуємо всі разом 5-7 хвилин. Киплячі з перцем баклажани перекладаємо в стерильну банку і закочує.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 8 Баклажани по-херсонськи готові. Смачного.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани по-полтавськи

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...