Рецепт Баклажани по-херсонськи

Рецепт Баклажани по-херсонськи
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп.

опис приготування:

Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хліба. Для заготівлі вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Співвідношення перцю і баклажанів можна коригувати. Гострий перець додавайте до смаку.

  • баклажани— 700 грам
  • Перець болгарський— 500 грам
  • часник— 7-10 зубчиків
  • перець гострий— 1 частина
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Олія соняшникова— 50 мілілітрів
  • оцет— 2 Ст. ложки
Баклажани по-херсонськи - фото крок 1 підготуємо інгредієнти.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 2 Баклажани ріжемо кружальцями і посипаємо сіллю. Ми залишаємо на 20 хвилин, потім промиваємо холодною водою.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 3 Баклажани обсмажуємо на соняшниковій олії до легкої скоринки.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 4 Підготуємо болгарський перець, гострий перець і часник.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 5 Підготовлені овочі пропускаємо через м'ясорубку.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 6 Додаємо сіль і цукор. Ставимо каструлю на вогонь. кип'ятимо 10 хвилин, після чого додаємо оцет.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 7 З'єднуємо баклажани і перемелені овочі. Готуємо всі разом 5-7 хвилин. Киплячі з перцем баклажани перекладаємо в стерильну банку і закочує.

Баклажани по-херсонськи - фото крок 8 Баклажани по-херсонськи готові. Смачного.

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Тушковані баклажани під соусом

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...