Рецепт Баклажани тушковані

Рецепт Баклажани тушковані
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 25 хв.
баклажани тушковані — просте, смачне і легке блюдо. Баклажани самі по собі ситні овочі, тому їх можна використовувати і як самостійне блюдо, і як гарнір.

опис приготування:

Прекрасне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо і стежить за своєю фігурою.

У приготуванні тушкованих баклажанів з овочами найважливіше дотримуватися правильний вогонь плити. Якщо його зробити дуже швидким, то все згорить. занадто повільним — вийде не так смачно. вважаю, що доводити до кипіння ні в якому разі не можна. Тому при приготуванні цієї страви вітається отака гра з вогнем.

Блюдо виходить тим красивіше, ніж ви дрібніше, тонше і довший наріжете овочі.

Смачного!


  • баклажани— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • Болгарський перець— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • зелень— — За смаком
баклажани тушковані - фото крок 1 Ріпчаста цибуля нарезать соломкой, также соломкой нарезать морковь. На сковородку с оливковым маслом сначала ставим жариться лук.

баклажани тушковані - фото крок 2 Не зажаривая лук до золотистой корки, додаємо моркву.

баклажани тушковані - фото крок 3 Баклажаны так же нарезать соломкой, только крупней и тоже добавить в сковородку.

баклажани тушковані - фото крок 4 К жарящейся массе добавляем кубиками нарезанный перец, солимо, перчим и постоянно перемешиваем.

баклажани тушковані - фото крок 5 Последними в сковородку добавляем мелко нарезанные помидоры. Все ще раз перемішуємо. Чуть-чуть добавляем воды. і 5 минут до полной готовности забрасываем нарубленную зелень.

Подібні рецепти

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Тушковані баклажани під соусом

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...

Баклажани, тушковані з овочами

Баклажани, тушковані з овочами

Восени з'являється така велика кількість овочів, що не знаєш куди їх всіх подіти, тому рецепт приготування баклажанів тушкованих з овочами ідеально підходить для цієї пори. опис приготування: взагалі, таке з'єднання баклажан з овочами не строге. До нього можна додавати інші овочі, які вам біль...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані

Баранячі реберця тушковані — досить просте і смачне блюдо. Його можна готувати між іншим, особливо не відволікаючись від інших справ. помили м'ясо, порізали цибулю, все обсмажили, а далі процес йде сам. опис приготування: Баранячі реберця тушковані готуються з великою кількістю цибулі. Цибуля ...

Баклажани запечені

Баклажани запечені

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...