Рецепт Баклажани по-угорськи

Рецепт Баклажани по-угорськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Особливістю угорської кухні є те, що овочі обсмажуються не в маслі, а готуються на грилі. Таким чином, отримуємо блюдо з меншим відсотком калорій, але дуже смачне!

опис приготування:

Це класичний рецепт приготування баклажан по-угорськи. Ця страва часто відносять до болгарської і грецької національної кухні. Проте, завдяки запіканню овочів на грилі, блюдо спокійно можна прирівняти до кухні угорської. До столу подається в гарячому вигляді. Гарного дня!

  • баклажани— 300 грам
  • помідори— 400 грам
  • фарш баранячий— 350 грам
  • Перець болгарський— 300 грам
  • Картопля— 150 грам
  • Цибуля ріпчаста— 100 грам
  • базилік— 1 Чайна ложка
  • часник— 2 зубчики
  • молоко— 250 мілілітрів
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • сир твердий— 150 грам
  • яйце— 1 штука
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
Баклажани по-угорськи - фото крок 1 Кілька помідорів подрібнюємо в блендері з часником і цибулею.

Баклажани по-угорськи - фото крок 2 Баклажани і картоплю запікаємо в духовці до напівготовності.

Баклажани по-угорськи - фото крок 3 Фарш змішайте з подрібненими помідорами і мускатним горіхом.

Баклажани по-угорськи - фото крок 4 На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно, розмішайте, щоб було без грудочок і додайте молоко. Ще раз перемішайте і зніміть з вогню.

Баклажани по-угорськи - фото крок 5 остудіть, додайте яйце і половину сиру, ретельно все перемішайте.

Баклажани по-угорськи - фото крок 6 Форму для запікання застеліть фольгою. Налийте на дно трохи соусу, першим шаром йде картопля.

Баклажани по-угорськи - фото крок 7 Викладаємо кільця болгарського перцю. Поливаємо ще соусом.

Баклажани по-угорськи - фото крок 8 Викладаємо шар м'ясного фаршу, йому — баклажани. присипаємо базиліком, поливаємо соусом.

Баклажани по-угорськи - фото крок 9 У самому верху кладемо колечка помідорів, присипаємо все тертим сиром. запікати 40 хвилин при температурі 160 градусів.

Баклажани по-угорськи - фото крок 10 Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани по-сербськи

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...