Рецепт Баклажани по-японськи

Рецепт Баклажани по-японськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів.

опис приготування:

Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий соус. До речі, рис раджу взяти спеціальний для приготування суші. Якщо такого не знайдете, тоді краще беріть довгозернистий, але не пропарений. І постарайтеся знайти кунжутне масло — воно надає неповторний гіркуватий смак, який ідеально поєднується з баклажанами. Для приготування баклажан по-японськи також будуть потрібні невеликі баклажани або вистачить одного великого. Дивимося рецепт нижче.

  • Мал— 300 грам
  • баклажани— 1-2 штук
  • Цибуля— 1 штука
  • імбир— 1 Ст. ложка
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля зелена— 3 штуки
  • фарш— 350 грам
  • Перець чилі— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • олія кунжутна— 1 Ст. ложка
  • Соєвий соус— 6 Ст. ложок
  • Соєвий соус— 6 Ст. ложок
Баклажани по-японськи - фото крок 1 Спочатку відваріть рис. Баклажани почистіть і поріжте четвертинками дрібно. Відкладіть в сторону.

Баклажани по-японськи - фото крок 2 подрібніть цибулю, часник і імбир. Смажимо на сковороді в невеликій кількості масла все разом, поки цибуля не стане м'яким.

Баклажани по-японськи - фото крок 3 Додаємо до цибулі фарш, солимо і перчимо, додаємо чилі і обсмажуємо хвилин 7. Потім додаємо баклажани і кунжутне масло, смажимо до тих пір, поки баклажани не стануть м'якими.

Баклажани по-японськи - фото крок 4 заключний етап: додати в сковорідку соєвий соус і смажити вже до готовності на маленькому вогні. Подавати наші готові баклажани по-японськи можна з рисом, прикрасивши зеленню.
От і все! Насолоджуємося нашим блюдом і приємного апетиту)

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Мафіни сирні

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...