Рецепт Баклажани по-татарськи

Рецепт Баклажани по-татарськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня.

опис приготування:

Як приготувати баклажани по-татарськи?

1. Болгарський перець промийте, розріжте навпіл і очистіть від насіння.

2. На змащений олією пергамент, застелений в деко, викладіть половинки перцю внутрішньою стороною вниз. Накрийте перці фольгою і випікайте в духовці при температурі 190 градусів 30 хвилин.

3. Вибраний із духовки болгарський перець перекладіть на тарілку, закрийте (обмотайте разом з тарілкою) харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин. Потім розгорніть і зніміть з перцю шкірку. Посоліть і поперчіть за смаком.

4. Баклажани промийте і наріжте тонкими пластинками. Спочатку зріжте округлі боки, а потім гострим ножем розріжте уздовж.

5. Потім баклажани викладіть на пергамент, приправити сіллю, поперчіть, збризніть маслом.

6. Випікайте баклажани в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10 хвилин.

7. Наріжте сир тонкими пластинками.

8. Візьміть велику миску. Застелите її харчовою плівкою так, щоб краї плівки були великими, ми будемо загортати вміст миски. Якщо хочете, щоб закуска придбала іншу форму — прямокутника або іншу — підберіть відповідну посуд.

9. На дно і по краях миски викладіть баклажани. На похилі краю миски викладайте баклажани вертикально.

10. Тепер знизу до верху миски по черзі викладайте шарами сиру і перцю. Починайте з сиру, потім викладайте перець (чергуйте і кольору перцю) і т.д. Вийде свого роду листковий пиріг. Викладайте перець і сир таким чином, щоб можна було загорнути вертикально укладені по краях миски баклажани всередину і "; закрити всередині" шари перцю з сиром. тобто. сир з перцем викладайте приблизно до середини миски.

11. Потім опустіть бічні баклажани- "; пелюстки" (загнути їх слід досить щільно) і загортати харчовою плівкою все блюдо.

12. Спинний інвестувати прес, наприклад, тарілку з каменем. І поставте на ніч у холодильник.

13. вранці розгорніть, акуратно звільніть від харчової плівки і наріжте закуску як торт.

Смачного!

  • баклажани— 3 штуки
  • Болгарський перець— 5 штук(різних квітів)
  • Адигейський сир— 250 грам
  • Масло рослинне— 7-9 Ст. ложок
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Як приготувати баклажани по-татарськи?

1. Болгарський перець промийте, розріжте навпіл і очистіть від насіння.

2. На змащений олією пергамент, застелений в деко, викладіть половинки перцю внутрішньою стороною вниз. Накрийте перці фольгою і випікайте в духовці при температурі 190 градусів 30 хвилин.

3. Вибраний із духовки болгарський перець перекладіть на тарілку, закрийте (обмотайте разом з тарілкою) харчовою плівкою і залиште на 10 хвилин. Потім розгорніть і зніміть з перцю шкірку. Посоліть і поперчіть за смаком.

4. Баклажани промийте і наріжте тонкими пластинками. Спочатку зріжте округлі боки, а потім гострим ножем розріжте уздовж.

5. Потім баклажани викладіть на пергамент, приправити сіллю, поперчіть, збризніть маслом.

6. Випікайте баклажани в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10 хвилин.

7. Наріжте сир тонкими пластинками.

8. Візьміть велику миску. Застелите її харчовою плівкою так, щоб краї плівки були великими, ми будемо загортати вміст миски. Якщо хочете, щоб закуска придбала іншу форму — прямокутника або іншу — підберіть відповідну посуд.

9. На дно і по краях миски викладіть баклажани. На похилі краю миски викладайте баклажани вертикально.

10. Тепер знизу до верху миски по черзі викладайте шарами сиру і перцю. Починайте з сиру, потім викладайте перець (чергуйте і кольору перцю) і т.д. Вийде свого роду листковий пиріг. Викладайте перець і сир таким чином, щоб можна було загорнути вертикально укладені по краях миски баклажани всередину і "; закрити всередині" шари перцю з сиром. тобто. сир з перцем викладайте приблизно до середини миски.

11. Потім опустіть бічні баклажани- "; пелюстки" (загнути їх слід досить щільно) і загортати харчовою плівкою все блюдо.

12. Спинний інвестувати прес, наприклад, тарілку з каменем. І поставте на ніч у холодильник.

13. вранці розгорніть, акуратно звільніть від харчової плівки і наріжте закуску як торт.

Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з сиром і часником (рулетики)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...