Рецепт Баклажани по-віденськи

Рецепт Баклажани по-віденськи
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо!

опис приготування:

Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ріжемо кружальцями і солимо, потім поливаємо часниковою водою. Запікаємо в духовці з сиром і помідорами. Спеції в мене прості — сіль, перець. Бажаєте ще спецій? пробуйте, експериментуйте. Удачі в приготуванні!

  • баклажани— 2 штуки
  • помідори— 5 штук
  • часник— 5 зубчиків
  • сир твердий— 500 грам
  • Масло рослинне— За смаком
  • петрушка— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
Баклажани по-віденськи - фото крок 1 Баклажани ріжемо кружальцями, солимо і даємо так постояти 15 хвилин. Деко застеліть папером для випічки і змастіть рослинною олією. Зверху викладіть кружечки баклажанів.

Баклажани по-віденськи - фото крок 2 Часник подрібніть і залийте невеликою кількістю окропу. Часниковою водою змастіть баклажани.

Баклажани по-віденськи - фото крок 3 Зверху натріть сир і присипте перцем.

Баклажани по-віденськи - фото крок 4 На сир викладаємо помідори, порізані кружальцями, солимо.

Баклажани по-віденськи - фото крок 5 запікаємо 25 хвилин, температура 180 градусів.

Баклажани по-віденськи - фото крок 6 Остигнуло блюдо викладаємо на тарілку і присипаємо подрібненою петрушкою. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Запечені баклажани з грибами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...