Рецепт Баклажани по-віденськи
Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо!
опис приготування:
Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ріжемо кружальцями і солимо, потім поливаємо часниковою водою. Запікаємо в духовці з сиром і помідорами. Спеції в мене прості — сіль, перець. Бажаєте ще спецій? пробуйте, експериментуйте. Удачі в приготуванні!
- баклажани— 2 штуки
- помідори— 5 штук
- часник— 5 зубчиків
- сир твердий— 500 грам
- Масло рослинне— За смаком
- петрушка— 3 Ст. ложки
- сіль— За смаком
Часник подрібніть і залийте невеликою кількістю окропу. Часниковою водою змастіть баклажани.
Зверху натріть сир і присипте перцем.
На сир викладаємо помідори, порізані кружальцями, солимо.
запікаємо 25 хвилин, температура 180 градусів.
Остигнуло блюдо викладаємо на тарілку і присипаємо подрібненою петрушкою. Смачного!
Подібні рецепти
Запечені баклажани з грибами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...