Рецепт Будайський сирник

Рецепт Будайський сирник
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати!

опис приготування:

Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали мені угорські колеги. Спробував і мені сподобалося — не скажу, щоб восьме чудо світу, але пиріг дійсно видався смачним навіть мені — людині, який із солодким на Ви.

Добрі і гостинні угорці поділилися зі мною автентичним рецептом Будайського сирник, а я продовжую популяризувати угорську національну кухню серед відвідувачів сайта :Р


  • Вершкове масло— 205 грам
  • Волоський горіх— 100 грам
  • цукор ванільний— 10 грам
  • Сир 5-9% жирності— 350 грам
  • Цукровий пісок— 150 грам
  • Манька— 30 грам
  • яйця— 3 штуки
  • Борошно пшеничне— 300 грам
  • Цедра лимонна терта— 1 Чайна ложка
  • крем— 150 грам
  • яблука— 2 штуки
  • сіль морська— 1/4 чайних ложки
Будайський сирник - фото крок 1 Смешиваем в таре просеянную муку, измельченные в блендере грецкие орехи, тертую цедру и сливочное масло. Пальцами смешиваем все в крошку.

Будайський сирник - фото крок 2 Додаємо в суміш 3 яичных желтка и очень быстро замешиваем тесто для творожника.

Будайський сирник - фото крок 3 У вас получится вот такой шар. Заматываем его в пищевую пленку и отправляем в холодильник на 30 хвилин.

Будайський сирник - фото крок 4 Спустя полчаса делим тесто на две части — 1/3 і 2/3. ту частину, що побільше, раскатываем и выкладываем в форму для выпекания — як показано на фото. Ставим форму для выпекания в духовку и выпекаем 15 хвилин при 180 градусах.

Будайський сирник - фото крок 5 Тем временем растираем творог со сметаной, додаємо манку, сахар и мелкими кубиками нарезанное яблоко. При желании яблоко можно заменить грушей — вийде не гірше, пробував.

Будайський сирник - фото крок 6 Білки збиваємо окремо, а затем аккуратно примешиваем к творожной массе.

Будайський сирник - фото крок 7 Тем временем наша основа для пирога уже испеклась. Достаем ее из духовки. Она должна выглядеть примерно так, як на фото.

Будайський сирник - фото крок 8 На испеченное тесто равномерно распределяем нашу творожную начинку. Сверху украшаем пирог сеточкой из оставшегося теста — як на фото.

Будайський сирник - фото крок 9 випікаємо близько 35 хвилин при 180 градусах. Затем слегка остужаем — і подаємо. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Торт «сирник»

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...