Рецепт Будайський сирник
Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати!
опис приготування:
Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали мені угорські колеги. Спробував і мені сподобалося — не скажу, щоб восьме чудо світу, але пиріг дійсно видався смачним навіть мені — людині, який із солодким на Ви.
Добрі і гостинні угорці поділилися зі мною автентичним рецептом Будайського сирник, а я продовжую популяризувати угорську національну кухню серед відвідувачів сайта :Р
- Вершкове масло— 205 грам
- Волоський горіх— 100 грам
- цукор ванільний— 10 грам
- Сир 5-9% жирності— 350 грам
- Цукровий пісок— 150 грам
- Манька— 30 грам
- яйця— 3 штуки
- Борошно пшеничне— 300 грам
- Цедра лимонна терта— 1 Чайна ложка
- крем— 150 грам
- яблука— 2 штуки
- сіль морська— 1/4 чайних ложки
Додаємо в суміш 3 яичных желтка и очень быстро замешиваем тесто для творожника.
У вас получится вот такой шар. Заматываем его в пищевую пленку и отправляем в холодильник на 30 хвилин.
Спустя полчаса делим тесто на две части — 1/3 і 2/3. ту частину, що побільше, раскатываем и выкладываем в форму для выпекания — як показано на фото. Ставим форму для выпекания в духовку и выпекаем 15 хвилин при 180 градусах.
Тем временем растираем творог со сметаной, додаємо манку, сахар и мелкими кубиками нарезанное яблоко. При желании яблоко можно заменить грушей — вийде не гірше, пробував.
Білки збиваємо окремо, а затем аккуратно примешиваем к творожной массе.
Тем временем наша основа для пирога уже испеклась. Достаем ее из духовки. Она должна выглядеть примерно так, як на фото.
На испеченное тесто равномерно распределяем нашу творожную начинку. Сверху украшаем пирог сеточкой из оставшегося теста — як на фото.
випікаємо близько 35 хвилин при 180 градусах. Затем слегка остужаем — і подаємо. Смачного!
Подібні рецепти
Торт «сирник»
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...