Рецепт Будино
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт.
опис приготування:
Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така желейна основа. Дуже здорово виглядає при подачі в прозорих стаканчиках. Зверху прикрасьте порції збитими вершками. А для початку прочитайте про те, як приготувати Будіна. Класичний італійський десерт у вас на кухні.
- цукор коричневий— 90 грам
- вода— 60 мілілітрів
- вершки жирні— 360 мілілітрів
- молоко— 180 мілілітрів
- яйце— 1 штука
- Яєчний жовток— 2 штуки
- Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- ром темний— 1 Ст. ложка
- сіль— 0,5 чайних ложки
2. Варіть цукор до коричневого кольору і бульбашок.
3. Потім влийте вершки і молоко, не забираючи з вогню. Також влийте ром. перемішайте.
4. В окремій мисці збийте яйця і жовтки з крохмалем.
5. Потім карамельну суміш перемішайте з яєчної.
6. Далі теплу масу перетріть через сито, щоб не було грудочок.
7. Тепер розкладіть десерт по порційних склянках.
8. Остудіть Будіна протягом 3-х годин в холодильнику. Потім подавайте з карамельним сиропом і вершками. Насолоджуйтесь!
Подібні рецепти
Котлети «Пожарський» класичний рецепт
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...