Рецепт Будино

Рецепт Будино
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт.

опис приготування:

Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така желейна основа. Дуже здорово виглядає при подачі в прозорих стаканчиках. Зверху прикрасьте порції збитими вершками. А для початку прочитайте про те, як приготувати Будіна. Класичний італійський десерт у вас на кухні.

  • цукор коричневий— 90 грам
  • вода— 60 мілілітрів
  • вершки жирні— 360 мілілітрів
  • молоко— 180 мілілітрів
  • яйце— 1 штука
  • Яєчний жовток— 2 штуки
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • ром темний— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Будино - фото крок 1 1. Отже, в сотейнику з'єднайте цукор і сіль. Поставте інгредієнти на повільний вогонь.

Будино - фото крок 2 2. Варіть цукор до коричневого кольору і бульбашок.

Будино - фото крок 3 3. Потім влийте вершки і молоко, не забираючи з вогню. Також влийте ром. перемішайте.

Будино - фото крок 4 4. В окремій мисці збийте яйця і жовтки з крохмалем.

Будино - фото крок 5 5. Потім карамельну суміш перемішайте з яєчної.

Будино - фото крок 6 6. Далі теплу масу перетріть через сито, щоб не було грудочок.

Будино - фото крок 7 7. Тепер розкладіть десерт по порційних склянках.

Будино - фото крок 8 8. Остудіть Будіна протягом 3-х годин в холодильнику. Потім подавайте з карамельним сиропом і вершками. Насолоджуйтесь!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Котлети «Пожарський» класичний рецепт

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...