Рецепт Ананасовий торт

Рецепт Ананасовий торт
Кількість порцій: 8-12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ананасовий торт — класика жанру! Такий торт завжди виходить і смачний і красивий. Якщо Ви ще жодного разу не готували його самі в домашніх умовах, то думаю, зараз дуже вдалий час це зробити!

опис приготування:

Ананасовий торт — це дуже смачний торт. До речі, готується він досить стандартним способом. Приготування ананасового торта за цим рецептом не важко тому, хто часто готує торти в домашніх умовах.

До речі, крем можна фарбувати в різні кольори. Якщо у Вас під рукою немає харчового барвника, тоді можна додати в крем трохи бурякового свіжо- вичавленого соку. Вийти точно такий же колір, як на фотокартці.

Так само ви можете експериментувати з формою торта. Головне зробити картонний шаблон, за яким будете вирізати коржі.

Бажаю удачі!


  • яйця— 5 штук
  • борошно— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка
  • Цукрова пудра— 1 Склянка
  • Сир— 300 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • Грецькі горіхи— 50 грам
  • Темний шоколад— 50 грам
  • Лимонна кислота— 1 грам
  • Консервовані ананаси— 1 штука(банку)
Ананасовий торт - фото крок 1 Сначала готовим бисквитные коржи. Для этого отделим белки от желтков. Желтки разотрем с сахаром. Белки отдельно взобьем с щепоткой соли и лимонной кислотой. Муку просеем в желтки. Затем в те же желтки, постійно помішуючи, добавим белки. Зальем форму и выпекаем в духовке при 180 градусах 30 хвилин. Затем коржи остужаем.

Ананасовий торт - фото крок 2 По картонному шаблону вырезать из коржей сердечки.

Ананасовий торт - фото крок 3 Ананасы достать из банки и откинуть на дуршлаг, чтоб стекла жидкость. Однако сироп не выбрасывать. им следует пропитать коржи. Далее ананасы размельчить при помощи блендера.

Ананасовий торт - фото крок 4 Затем сливочное масло комнатной температуры взбить венчиком до пышности.

Ананасовий торт - фото крок 5 К взбитому маслу добавить перетертый через сито творог и сахарную пудру. Все взбить и добавить ананасовое пюре.

Ананасовий торт - фото крок 6 Далее собираем торт. Возьмем первый корж, промажем его начинкой, выложим оставшиеся кусочки ананасов, волоських горіхів, шматочки шоколаду. Затем второй и третий слой точно также.

Ананасовий торт - фото крок 7 Затем в крем добавляем немного пищевого красителя и смазываем его со всех сторон, разравниваем, украшаем по желанию и отправляем в холодильник застывать.

Подібні рецепти

Ананасовий смузі

Ананасовий чізкейк

Рецепт приготування чудового ананасового смузі. опис приготування: Змішайте всі компоненти в блендері або харчовому комбайні. Доведіть до однорідної маси. Подавайте відразу ж. ананасовий сік— 355 мілілітрів(не солодкий) бавовна 1%  — 235 мілілітрів кубики льоду— 475 мілілітрів банки консерв...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...