Рецепт Ананасовий торт
Ананасовий торт — класика жанру! Такий торт завжди виходить і смачний і красивий. Якщо Ви ще жодного разу не готували його самі в домашніх умовах, то думаю, зараз дуже вдалий час це зробити!
опис приготування:
Ананасовий торт — це дуже смачний торт. До речі, готується він досить стандартним способом. Приготування ананасового торта за цим рецептом не важко тому, хто часто готує торти в домашніх умовах.
До речі, крем можна фарбувати в різні кольори. Якщо у Вас під рукою немає харчового барвника, тоді можна додати в крем трохи бурякового свіжо- вичавленого соку. Вийти точно такий же колір, як на фотокартці.
Так само ви можете експериментувати з формою торта. Головне зробити картонний шаблон, за яким будете вирізати коржі.
Бажаю удачі!
- яйця— 5 штук
- борошно— 1 Склянка
- цукор— 1 Склянка
- Цукрова пудра— 1 Склянка
- Сир— 300 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- Грецькі горіхи— 50 грам
- Темний шоколад— 50 грам
- Лимонна кислота— 1 грам
- Консервовані ананаси— 1 штука(банку)
По картонному шаблону вырезать из коржей сердечки.
Ананасы достать из банки и откинуть на дуршлаг, чтоб стекла жидкость. Однако сироп не выбрасывать. им следует пропитать коржи. Далее ананасы размельчить при помощи блендера.
Затем сливочное масло комнатной температуры взбить венчиком до пышности.
К взбитому маслу добавить перетертый через сито творог и сахарную пудру. Все взбить и добавить ананасовое пюре.
Далее собираем торт. Возьмем первый корж, промажем его начинкой, выложим оставшиеся кусочки ананасов, волоських горіхів, шматочки шоколаду. Затем второй и третий слой точно также.
Затем в крем добавляем немного пищевого красителя и смазываем его со всех сторон, разравниваем, украшаем по желанию и отправляем в холодильник застывать.
Подібні рецепти
Суп-пюре з цвітної капусти з сиром
Рецепт приготування чудового ананасового смузі. опис приготування: Змішайте всі компоненти в блендері або харчовому комбайні. Доведіть до однорідної маси. Подавайте відразу ж. ананасовий сік— 355 мілілітрів(не солодкий) бавовна 1% — 235 мілілітрів кубики льоду— 475 мілілітрів банки консерв...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...