Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани тушковані

Баклажани тушковані

баклажани тушковані — просте, смачне і легке блюдо. Баклажани самі по собі ситні овочі, тому їх можна використовувати і як самостійне блюдо, і як гарнір. опис приготування: Прекрасне блюдо для тих, хто не їсть м'ясо і стежить за своєю фігурою. У приготуванні тушкованих баклажанів з овочами на...

Борщ на зиму

Борщ на зиму

Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти. опис приготування: Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її ...

Баклажановий дип

Баклажановий дип

Діп - це такий соус, в який занурюють їжу. Якщо плануєте посиденьки з друзями, спробуйте, як приготувати баклажановий дип. Це смачний овочевий соус, який підійде для чіпсів, м'яса, овочів. опис приготування: Баклажани перед запіканням краще наколоти виделкою і змастити олією. Для всіх любителі...

Баранина тушкована з картоплею

Баранина тушкована з картоплею

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Баклажани по-стамбульськи

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Рецепт приготування фаршированих різними овочами баклажанів опис приготування: Баклажани розрізаємо на поздовжні половини. Підрізаємо м'якоть і, не виймаючи її, кладемо овочі в холодну, злегка підсолену воду. робимо це, щоб баклажани втратили гіркоту. Потім дістаємо з баклажанів м'якоть і дріб...

Абрикосовий топер

Абрикосовий топер

Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...

Рибний суп

Рибний суп

Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню. опис приготування: Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіа...

Балик свинячий

Балик свинячий

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...

Бородинський хліб традиційний

Бородинський хліб традиційний

Хлебопечка дасть вам можливість насолодитися справжнім смаком Бородінського хліба, який ви пам'ятаєте з дитинства, але не знаходите на полицях хлібного відділу. Хліб досить дорогий, але він того вартий! опис приготування: 1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин. 2. За...

Банановий спліт

Банановий спліт

тут покажу, як приготувати банана сплати. Це ніжний десерт з морозива, який подається на банані. Спліт є легким ласощами для будь-якого випадку, яке сподобається дорослим і дітям. опис приготування: Банан обсмажується в шкірці, щоб він зберіг свою форму і не розтікся. Але якщо ви хочете зробит...

Балик в духовці

Балик в духовці

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Березовий квас без дріжджів

Березовий квас без дріжджів

Рекомендую вам дізнатися, як приготувати березовий квас без дріжджів. Це дуже простий рецепт, який не вимагає багато часу і клопоту. Квас відмінно втамовує спрагу і заряджає енергією. опис приготування: як ви бачите, квас робиться елементарно і не требется витрат ні тимчасових, ні грошових. Сп...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Булочки из дрожжевого теста

Булочки из дрожжевого теста

Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно! опис приготування: Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ...

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю. борошна— 2 склянки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/2 чайних ложки цукру— 2 Ст. ложки вершкового масла— 5 Ст. ложок лимон— 1...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Австрійський листковий салат

Австрійський листковий салат

Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат. опис приготування: Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у м...