Рецепт Рибний суп

Рецепт Рибний суп
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Хочу познайомити вас з ще одним рецептом з казахської кухні - балик сорпа. це простий, але дуже смачний рибний бульйон. Подається він гарячим в глибоких тарілках або кесе зі свіжою зеленню.

опис приготування:

Найчастіше для сімейного раціону на кожен день я вибираю прості, смачні і ситні варіанти першої страви. Ось один з них: рецепт, як приготувати балик сорпа - юшку по-казахському. Готується легко і швидко! Приємних вам клопоту на кухні!

  • риба— 700-800 грам(філе)
  • Картопля— 6 штук
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • зелень— 1 пучок(петрушка, базилік)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • перець духмяний— 3-4 штук
  • лист лавровий— 1 штука
  • Чорний перець— За смаком(мелений)
  • вода— 2 L
Рибний суп - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. Філе риби промийте, наріжте порційними шматками. Овочі помийте, очистіть. зелень помийте.

Рибний суп - фото крок 2 Воду із запашним перцем і лавровим листом доведіть до кипіння, після чого зробіть вогонь мінімальним. Філе риби опустіть в киплячу воду. При появі піни зніміть її.

Рибний суп - фото крок 3 Картоплю можна залишити цілим, але я нарізала його зручними кубиками. Моркву наріжте дрібними кубиками, цибулину залиште цілою (її потім можна вийняти з готового бульйону). Додайте овочі в бульйон, варіть на повільному вогні до готовності. додайте сіль, перець за смаком, подрібнену зелень. Зніміть з вогню, дайте настоятися пару хвилин.

Рибний суп - фото крок 4 Подавайте балик сорпа гарячим зі свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Ароматний рибний паштет

Рибний суп без картоплі

Рецепт ароматного рибного паштету з пряними травами. опис приготування: Філе тріски або іншої білої риби, нарізаємо. Додаємо дрібно нарізану цибулю. Заливаємо нашу заготовку білим вином і поставимо на 30 хвилин в холодильник. По закінченню часу рибу потрібно віджати і подрібнити до стану паш...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...