Рецепт Баранина тушкована з картоплею

Рецепт Баранина тушкована з картоплею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню.

опис приготування:

Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон яловичини.

Картопля чиститься, після чого розрізається уздовж на 4 частини. Окіст кладеться в жаровню і поливається соком лимона з оливковою олією, додається сіль з перцем. смажиться 20-30 хвилин при 220 З і періодично збризкують соком, який утворюється. Після додається порізану картоплю, зелень, часник, кмин, вода.

Температура опускається до 190 З і м'ясо з картоплею гаситься до готовності, часу поливаючи виділеним соусом. Готовий окіст наріжте по порціях і покладіть на блюдо, додавши гарнір.


  • баранина— 2 кілограма
  • часник— 1 штука
  • картопля— 1 кілограм
  • вода горячая— 500 мілілітрів
  • лимон— 1 штука(сік)
  • оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • шалфей молотый— 1/2 чайних ложки
  • насіння кмину— 1/2 чайних ложки
  • укропа сушеная— 1/2 чайних ложки
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон яловичини.

Картопля чиститься, після чого розрізається уздовж на 4 частини. Окіст кладеться в жаровню і поливається соком лимона з оливковою олією, додається сіль з перцем. смажиться 20-30 хвилин при 220 З і періодично збризкують соком, який утворюється. Після додається порізану картоплю, зелень, часник, кмин, вода.

Температура опускається до 190 З і м'ясо з картоплею гаситься до готовності, часу поливаючи виділеним соусом. Готовий окіст наріжте по порціях і покладіть на блюдо, додавши гарнір.


Подібні рецепти

Баранина тушкована по-арабськи

Тушкована баранина з картоплею

Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Ароматна баранина з нутом

Ароматна баранина з нутом

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...