Рецепт Баранина тушкована по-арабськи

Рецепт Баранина тушкована по-арабськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні.

опис приготування:

Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, приправити сіллю, покладіть чилі, майоран, гвоздику і запашний перець. Блюдо буде потрібно залити водою, але з тією умовою, щоб половина була на поверхні, тобто. НЕ zalitaya.

Додайте в блюдо курагу і тушкуйте до повної готовності. Після того, як м'ясо готове, вийміть його і відокремте від кістки, після чого наріжте маленькими шматочками і знову покладіть в соус, з якого дістали. Довести до готовності.

Баранина подається в тому, в чому вона тушілась, тільки при цьому ще прикрашається оливками і гарнірується кускус.


  • баранина— 500 грам(лопатки, грудинка)
  • чорнослив— 100 грам
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • помідори— 2 штуки
  • солодкий перець— 1 штука
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • перець чилі— 1 штука
  • гвоздика— 4 штуки(кнопка)
  • майоран— 1 штука(гілочка)
  • перець духмяний— 4-6 штук(горошком)
  • сіль— — За смаком
Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, приправити сіллю, покладіть чилі, майоран, гвоздику і запашний перець. Блюдо буде потрібно залити водою, але з тією умовою, щоб половина була на поверхні, тобто. НЕ zalitaya.

Додайте в блюдо курагу і тушкуйте до повної готовності. Після того, як м'ясо готове, вийміть його і відокремте від кістки, після чого наріжте маленькими шматочками і знову покладіть в соус, з якого дістали. Довести до готовності.

Баранина подається в тому, в чому вона тушілась, тільки при цьому ще прикрашається оливками і гарнірується кускус.


Подібні рецепти

Баранина тушкована з картоплею

Рулети солодкі

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Ароматна баранина з нутом

Ароматна баранина з нутом

Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Баранина на кісточці

Баранина на кісточці

Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких незвичайним м'ясною стравою, то придивіться до цього рецепту баранини на кісточці, яка виходить смачною і ароматною завдяки несподіваному інгредієнту. опис приготування: Перед вами рецепт баранини на кісточці. Приготувавши за цим рецептом, ви отримаєт...