Рецепт Яловича риба
Ділюся рецептом приготування балику яловичого. Виходить смачна закуска, яку нескладно готувати і дуже смачно їсти. А час підготовки не настільки велика. Балик варто того, щоб його чекати!
опис приготування:
Хочу розповісти, як зробити балик яловичий в домашніх умовах. Це просто: багато зусиль від вас не буде потрібно. Єдине зауваження: якщо ви любите сухий балик з насиченим смаком, тоді збільште період засолювання в холодильнику і просушування на свіжому повітрі на 2-3 дня більше, ніж вказала я. Бажаю вам успіху!
- вирізка яловича— 1 кілограм
- сіль— 700 грам
- коньяк— 100 мілілітрів
- спеції— За смаком(у мене — лавровий лист, чебрець, базилік, мускатний горіх і суміш перців.)
2. м'ясо промиємо, обсушити і натерти цією сумішшю з усіх боків. Залишимо в холодильнику на 14 годин під пресом, періодично перевертаючи.
3. Потім балик підвісимо в теплому, але добре провітрюваному місці на три-чотири дні. Виконайте розріз: кому-то подобається балик сухіше, кому-то — помягче.
4. От і все! Нарізаємо тоненькими шматочками, охолоджуємо і подаємо до столу!
Подібні рецепти
Асорті-салат на зиму «Turşu»
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...