Рецепт Баранина тушкована в казані

Рецепт Баранина тушкована в казані
Кількість порцій: 4-6
Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою.

опис приготування:

Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь. Рецепт приготування баранини тушкованою в казані з фото, читайте у нас.

  • баранячі реберця— 400 грам
  • Бараняча грудинка— 300 грам
  • Цибуля ріпчаста— 3 штуки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль, спеції— За смаком
Баранина тушкована в казані - фото крок 1 1. Баранину промиваємо і розрізаємо на невеликі шматочки. Беремо казанок і змащуємо його рослинним маслом, викладаємо в казанок на початку реберця, злегка їх обсмажуємо і додаємо баранячу грудинку, обсмажуємо 10-15 хвилин на середньому вогні.

Баранина тушкована в казані - фото крок 2 2. Лук очищаємо від шкірки і промиваємо, нарізаємо півкільцями і додаємо до нашого м'яса. Обсмажуємо ще хвилин 5-10.

Баранина тушкована в казані - фото крок 3 3. Додаємо воду так щоб вона покривала наше мяско, солимо і додаємо спеції за смаком. Після того як бульйон закипить, зменшуємо вогонь до маленького, накриваємо казанок кришкою і тушкуємо 1,5-2 годину.

Баранина тушкована в казані - фото крок 4 4. Наше блюдо готово! смачна, м'яка і соковита баранина відмінно поєднується зі свіжими овочами! Смачного!

Подібні рецепти

Баранина в казані

Баранина з овочами в казані

Казанок годиться не тільки для приготування в похідних умовах. У ньому можна зробити дуже смачне перше або друге блюдо у себе у дворі. Поділюся смачним рецептом, як приготувати баранину в казані. опис приготування: Для приготування всі інгредієнти нарізаю і складаю в казанок, потім довго тушу ...

Баранина тушкована по-арабськи

Баранина тушкована по-арабськи

Рецепт баранини по-арабськи з прянощами. Популярне і дуже смачна страва арабської кухні. опис приготування: Баранина обсмажується на грилі, або маслі цілісним шматком до появи рум'яної. Обсмажте овочі на маслі (помідори, часник, солодкий перець, цибуля), після чого додайте до них баранину, при...

Баранина тушкована з картоплею

Баранина тушкована з картоплею

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Баклажани в казані з куркою

Баклажани в казані з куркою

Для любителів робити ситні смачні страви в домашніх умовах хочу запропонувати на замітку дуже цікавий рецепт. Не складно, приголомшливо ароматно і апетитно, немає причин, щоб не повторити. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати баклажани в казані з куркою і овочами на своїй кухні?...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...