Рецепт Баклажани по-абхазски

Рецепт Баклажани по-абхазски
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою!

опис приготування:

Класичний рецепт баклажанів по-абхазски:

1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегка посолити і залишити на 30 хв (сіль нейтралізує небажану гіркоту).

2. Зайву вологу видалити чистою серветкою і обсмажити баклажани на добре розігрітому (не перекаленном) олії до рум'яної, золотистої скоринки.

3. Для начинки:

Очистити волоський горіх і підсушити. Дрібно нарізати зелень кінзи.

Підсушені очищені волоські горіхи і часник двічі пропустити через м'ясорубку (ніж для паштету), і з'єднати нарізаною зеленню кінзи.

4. окремо, почистити, порізати пластинами печериці, і обсмажити з рубаним ріпчастою цибулею. Остигнули гриби додати до горіхової маси.

5. Начинку заправити сіллю, «Хміль», і перцевої сумішшю. Консистенцію маси довести до пюреподібних стану, додавши трохи овочевого відвару.

6. Обсмажені баклажани фарширувати горіховою масою з грибами, і залишити на 2-3 години в холодильнику. Гарнірувати пряної свіжою зеленню, сулугуні ропні (сиром) і zёrnami граната.

Смачного!


  • баклажани— 4-5 штук
  • Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
  • печериці— 500 грам
  • Ріпчаста цибуля— 300 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Волоський горіх— 200 грам
  • зелень кінзи— — За смаком
  • Хміль-сунелі— — За смаком
  • Сулугуні розсолу— — За смаком
  • Зерна стиглого граната— — За смаком
Класичний рецепт баклажанів по-абхазски:

1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегка посолити і залишити на 30 хв (сіль нейтралізує небажану гіркоту).

2. Зайву вологу видалити чистою серветкою і обсмажити баклажани на добре розігрітому (не перекаленном) олії до рум'яної, золотистої скоринки.

3. Для начинки:

Очистити волоський горіх і підсушити. Дрібно нарізати зелень кінзи.

Підсушені очищені волоські горіхи і часник двічі пропустити через м'ясорубку (ніж для паштету), і з'єднати нарізаною зеленню кінзи.

4. окремо, почистити, порізати пластинами печериці, і обсмажити з рубаним ріпчастою цибулею. Остигнули гриби додати до горіхової маси.

5. Начинку заправити сіллю, «Хміль», і перцевої сумішшю. Консистенцію маси довести до пюреподібних стану, додавши трохи овочевого відвару.

6. Обсмажені баклажани фарширувати горіховою масою з грибами, і залишити на 2-3 години в холодильнику. Гарнірувати пряної свіжою зеленню, сулугуні ропні (сиром) і zёrnami граната.

Смачного!


Подібні рецепти

Баклажани рулетики з сиром

Баклажани по-китайськи в клярі

Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Баклажани, фаршировані фаршем і грибами

Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Баклажани рулети по-кримськи

Баклажани рулети по-кримськи

Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ​​ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...