Рецепт Баклажани по-абхазски
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою!
опис приготування:
Класичний рецепт баклажанів по-абхазски:
1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегка посолити і залишити на 30 хв (сіль нейтралізує небажану гіркоту).
2. Зайву вологу видалити чистою серветкою і обсмажити баклажани на добре розігрітому (не перекаленном) олії до рум'яної, золотистої скоринки.
3. Для начинки:
Очистити волоський горіх і підсушити. Дрібно нарізати зелень кінзи.
Підсушені очищені волоські горіхи і часник двічі пропустити через м'ясорубку (ніж для паштету), і з'єднати нарізаною зеленню кінзи.
4. окремо, почистити, порізати пластинами печериці, і обсмажити з рубаним ріпчастою цибулею. Остигнули гриби додати до горіхової маси.
5. Начинку заправити сіллю, «Хміль», і перцевої сумішшю. Консистенцію маси довести до пюреподібних стану, додавши трохи овочевого відвару.
6. Обсмажені баклажани фарширувати горіховою масою з грибами, і залишити на 2-3 години в холодильнику. Гарнірувати пряної свіжою зеленню, сулугуні ропні (сиром) і zёrnami граната.
Смачного!
- баклажани— 4-5 штук
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- печериці— 500 грам
- Ріпчаста цибуля— 300 грам
- часник— 3 зубчики
- Волоський горіх— 200 грам
- зелень кінзи— — За смаком
- Хміль-сунелі— — За смаком
- Сулугуні розсолу— — За смаком
- Зерна стиглого граната— — За смаком
1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегка посолити і залишити на 30 хв (сіль нейтралізує небажану гіркоту).
2. Зайву вологу видалити чистою серветкою і обсмажити баклажани на добре розігрітому (не перекаленном) олії до рум'яної, золотистої скоринки.
3. Для начинки:
Очистити волоський горіх і підсушити. Дрібно нарізати зелень кінзи.
Підсушені очищені волоські горіхи і часник двічі пропустити через м'ясорубку (ніж для паштету), і з'єднати нарізаною зеленню кінзи.
4. окремо, почистити, порізати пластинами печериці, і обсмажити з рубаним ріпчастою цибулею. Остигнули гриби додати до горіхової маси.
5. Начинку заправити сіллю, «Хміль», і перцевої сумішшю. Консистенцію маси довести до пюреподібних стану, додавши трохи овочевого відвару.
6. Обсмажені баклажани фарширувати горіховою масою з грибами, і залишити на 2-3 години в холодильнику. Гарнірувати пряної свіжою зеленню, сулугуні ропні (сиром) і zёrnami граната.
Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани по-китайськи в клярі
Баклажани рулетики з сиром — дуже хороша і проста в приготуванні закуска. Обсмажені баклажани прекрасно поєднуються з сирною начинкою, часником і майонезом. Смачно на холодне і гаряче. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування баклажановий рулетиків з сиром. Баклажани наріз...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Баклажани, фаршировані фаршем і грибами
Фарширувати баклажани можна різною начинкою, але найсмачніша з них — це, звичайно ж, фарш і гриби. Таке блюдо можна і на святковий стіл поставити, і до вечері приготувати, воно сподобається всім. опис приготування: Ну, хіба цей простий рецепт баклажанів, фаршированих фаршем і грибами, не примі...
Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці
Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...
Баклажани рулети по-кримськи
Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...