Рецепт Баклажани на зиму в мультиварці

Рецепт Баклажани на зиму в мультиварці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 45 хв.
Мінімальний склад інгредієнтів, кілька хвилин вільного часу — і ви зможете приготувати на зиму смачне і дуже корисне блюдо з баклажанів з зеленню. Беріть рецепт на замітку!

опис приготування:

Такі баклажани можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Приготувати баклажани на зиму в мультиварці не складе ніяких труднощів. Рецепт простий і бюджетний, з розряду "; на швидку руку ";. Із вказаної кількості вийде одна баночка об'ємом 700 мл. За бажанням сміливо збільшуйте інгредієнти, закуска дуже смачна. Побалуйте себе смаком і ароматом літа в холодну пору року!

  • баклажани— 3 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • зелень— 1 пучок(петрушка)
  • сіль— 5 грам
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • оцет 9%  — 20 мілілітрів
Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 2 Баклажани промийте і розріжте кожен на 8 частин. Налийте в чашу мультиварки половину масла, викладіть підготовлені баклажани, полийте їх маслом, що залишилося і встановіть мультиварку на режим "; випічка" з 30 хвилин.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 3 Під час запікання баклажани необхідно перевернути 2-3 рази.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 4 зелень промийте, обсушити і подрібніть ножем. З'єднайте подрібнену зелень і нарізаний дрібними кубиками часник. Додайте сіль за смаком (не забувайте, що сіль ще буде додатково використовуватися в якості консерванту) і все перемішайте.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 5 Викладіть баклажани в стерилізовані банки шарами, чергуючи кожен шар сумішшю із зелені і часнику.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 6 Ємність повинна бути заповнена на 3/4 частини. Полийте баклажани оцтом і насипте зверху кухонну сіль.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 7 Залийте вміст банок окропом.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 8 Герметично закрийте банки і трохи покатайте, щоб сіль розчинилася. Потім банку укутайте, перевернувши догори дном і залиште до повного охолодження. Баклажани на зиму в мультиварці готові.

Баклажани на зиму в мультиварці - фото крок 9 Зберігайте заготовку в прохолодному місці. Заготовивши кілька таких баночок, ви зможете насолоджуватися пікантною закускою протягом усіх осінніх і зимових місяців. вдалих заготовок!

Подібні рецепти

Баклажани і кабачки в мультиварці

Вівсяні пряники

Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...

Баклажани в мультиварці

Баклажани в мультиварці

розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Баклажани консервовані на зиму

Баклажани консервовані на зиму

Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...