Рецепт Баклажани на зиму в мультиварці
Мінімальний склад інгредієнтів, кілька хвилин вільного часу — і ви зможете приготувати на зиму смачне і дуже корисне блюдо з баклажанів з зеленню. Беріть рецепт на замітку!
опис приготування:
Такі баклажани можна подавати як гарнір або як самостійну страву. Приготувати баклажани на зиму в мультиварці не складе ніяких труднощів. Рецепт простий і бюджетний, з розряду "; на швидку руку ";. Із вказаної кількості вийде одна баночка об'ємом 700 мл. За бажанням сміливо збільшуйте інгредієнти, закуска дуже смачна. Побалуйте себе смаком і ароматом літа в холодну пору року!
- баклажани— 3 штуки
- часник— 2-3 зубчиків
- зелень— 1 пучок(петрушка)
- сіль— 5 грам
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- оцет 9% — 20 мілілітрів
Баклажани промийте і розріжте кожен на 8 частин. Налийте в чашу мультиварки половину масла, викладіть підготовлені баклажани, полийте їх маслом, що залишилося і встановіть мультиварку на режим "; випічка" з 30 хвилин.
Під час запікання баклажани необхідно перевернути 2-3 рази.
зелень промийте, обсушити і подрібніть ножем. З'єднайте подрібнену зелень і нарізаний дрібними кубиками часник. Додайте сіль за смаком (не забувайте, що сіль ще буде додатково використовуватися в якості консерванту) і все перемішайте.
Викладіть баклажани в стерилізовані банки шарами, чергуючи кожен шар сумішшю із зелені і часнику.
Ємність повинна бути заповнена на 3/4 частини. Полийте баклажани оцтом і насипте зверху кухонну сіль.
Залийте вміст банок окропом.
Герметично закрийте банки і трохи покатайте, щоб сіль розчинилася. Потім банку укутайте, перевернувши догори дном і залиште до повного охолодження. Баклажани на зиму в мультиварці готові.
Зберігайте заготовку в прохолодному місці. Заготовивши кілька таких баночок, ви зможете насолоджуватися пікантною закускою протягом усіх осінніх і зимових місяців. вдалих заготовок!
Подібні рецепти
Вівсяні пряники
Легке і смачне овочеве блюдо, яким із задоволенням можуть повечеряти ті, хто береже фігуру. А якщо ви вирішили приготувати цю страву на обід, його можна подати до столу з м'ясом або будь-яким гарніром. опис приготування: легке, соковите овочеве блюдо, яке можна подавати до столу і як основне б...
Баклажани в мультиварці
розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...
Баклажани фаршировані на зиму
фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...
Баклажани консервовані на зиму
Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...