Рецепт Австрійський листковий салат

Рецепт Австрійський листковий салат
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Доповнити колекцію простих рецептик пропоную вам цим класним і недорогим салатом. швидко, апетитно, ситно і завжди дуже смачно. Я покажу, як приготувати австрійський листковий салат.

опис приготування:

Я використовувала відварну картоплю, який залишився від вечері. Тому приготування салату у мене не зайняло багато часу. Ще один величезний плюс салату в тому, що йому не потрібно настоюватися, адже всі інгредієнти, тим більше перешаровані майонезом, і так досить соковиті.

  • Рибні консерви— 1 штука(сардина або інші)
  • яйце— 3 штуки
  • яблуко— 1 штука(kïslenkoe)
  • Картопля відварна— 1 штука(по бажанню)
  • сир— 100 грам
  • горіхи, сіль, майонез— За смаком
1 Картопля в цій страві необов'язковий інгредієнт, але він робить салатик більш ситним. відваріть картоплю, остудіть, очистіть і наріжте кубиками. Викладіть першим шаром. Підсолити і змастіть майонезом.

2 Відкрийте рибні консерви (щебетання, сардина, тунець або горбуша, наприклад, відмінно підійдуть), розімніть виделкою і викладіть наступним шаром.

3 На великій тертці натріть яблучко і розподіліть зверху.

4 Далі - нарізані кубиками варені яйця з майонезом.

5 Завершує салатик тертий сир і жменю горішків. Ось так просто, швидко і ситно. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Австрійський картопляний салат

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...