Рецепт Баклажани консервовані на зиму

Рецепт Баклажани консервовані на зиму
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже!

опис приготування:

як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив просто! Адже влітку в сезон овочів ми можемо робити багато чого смачного, а ось взимку, зазвичай, з овочами у нас дефіцит. Але ж це не привід не балувати себе, правда? А ось цей рецепт приготування баклажанів консервованих на зиму відмінно для цих цілей годиться! Закуповуєте овочі задешево, і творимо чудові заготовочкі на зиму! Приємною вам готування, я сподіваюся, результат вас порадує!

  • баклажани— 4 штуки
  • Перець болгарський— 4 штуки
  • помідори— 4 штуки
  • зелень— 100 грам
  • часник— 2 штуки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 2 чайних ложки
  • Оцтова кислота— 1 Чайна ложка
Баклажани консервовані на зиму - фото крок 1 1. Баклажани нарізаємо кружечками, засолюють на якийсь час, щоб не гірчить, і потім на рослинному маслі обсмажуємо.

Баклажани консервовані на зиму - фото крок 2 2. Болгарський перець миємо й нарізаємо соломкою.

Баклажани консервовані на зиму - фото крок 3 3. часник моєму, чистим, і дрібно нарізаємо. Або ж пропускаємо через прес.

Баклажани консервовані на зиму - фото крок 4 4. зелень (кріп і петрушку) моєму, і дрібно нарізаємо. Можна подрібнити в блендері.

Баклажани консервовані на зиму - фото крок 5 5. Помідори на пару хвилин опускаємо в окріп, знімаємо шкірку, і нарізаємо кружечками.

Баклажани консервовані на зиму - фото крок 6 6. На дно банки кладемо ложечку солі і ложечку цукру, а потім викладаємо овочами шарами в довільному порядку. Зверху ще по ложці солі і цукру, і додамо оцтову есенцію. заливаємо окропом, стерилізуємо 20 хвилин, перевертаємо і вкутуємо.

Подібні рецепти

Баклажани фаршировані на зиму

Соус «ткемалі» (рецепт в мультиварці)

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Баклажани на зиму без оцту

Баклажани на зиму без оцту

Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани на зиму «вогник»

Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...

Баклажани на зиму з помідорами

Баклажани на зиму з помідорами

Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...

Баклажани як гриби на зиму

Баклажани як гриби на зиму

заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...