Рецепт Баклажановий дип
Діп - це такий соус, в який занурюють їжу. Якщо плануєте посиденьки з друзями, спробуйте, як приготувати баклажановий дип. Це смачний овочевий соус, який підійде для чіпсів, м'яса, овочів.
опис приготування:
Баклажани перед запіканням краще наколоти виделкою і змастити олією. Для всіх любителів баклажанів цей соус стане улюбленим. Якщо базилік вам не до смаку, замініть його кінзою, виходить зовсім інший соус, але теж смачно.
- баклажани— 2 штуки
- часник— 1 зубчик
- Сік лимона— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
- Зелень петрушки і базиліка— 1 пучок
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
2. остудіть баклажани, розріжте і витягніть ложкою м'якоть.
3. Перекладіть м'якоть баклажана в чашу блендера, додайте листя базиліка і петрушки.
4. Часник наріжте тонкими пластинами, відправте в чашу. Також додайте лимонний сік і оливкову олію. Додати сіль, поперчіть і збийте до однорідної маси.
5. Перекладіть дип в ємність і поставте в холодильник.
6. Подавайте до чіпсів, сухарі, свіжим овочам або до м'яса.
Подібні рецепти
Вершковий дип
Пропоную приготувати густий ароматний соус з баклажанів та помідорів з прянощами. Дуже добре підходить для заправки пасти або рису, може служити соусом для піци і цілком замінить кетчуп. опис приготування: Це рецепт в міру гострого, пікантного і дуже смачного соусу. Готовий соус можна додатков...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...