Рецепт Абрикосовий топер

Рецепт Абрикосовий топер
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу.

опис приготування:

абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілого року. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде трохи менше літра конфитюра. Я розкладаю в маленькі фігурні баночки і прямо в них подаю на стіл. Цей ароматний конфітюр, поданий до сніданку, зарядить вас енергією і відмінний настроєм на цілий день.

Як приготувати абрикосовий конфітюр?

1. Для початку з абрикосів знімемо шкірку. Для цього на пару хвилинок помістіть абрикоси в окріп. Шкірочка легко зійде. потім розріжте, виберіть кісточку і порізати невеликими шматочками.

2. У каструлі з'єднайте шматочки абрикос, лимонний сік і цедру. Перемішайте і ставте на вогонь. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь до повільного і варіть протягом 1,5 годину. В процес варіння конфітюр помішуйте і знімайте утворилася пінку. Абрикоси повинні стати прозорими, а сироп — загуснути.

3. У готові стерильні банки бажаного обсяги розлийте готовий гарячий конфітюр. Простерилизуйте.

Абрикосовий конфітюр готовий!

Приємного апетиту і чаювання!

  • абрикоси— 12-14 штук
  • цукор— 2 склянки
  • Лимонний сік— 3 Ст. ложки
  • Цедра лимону— 2 чайних ложки
абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілого року. Із вказаної кількості інгредієнтів у вас вийде трохи менше літра конфитюра. Я розкладаю в маленькі фігурні баночки і прямо в них подаю на стіл. Цей ароматний конфітюр, поданий до сніданку, зарядить вас енергією і відмінний настроєм на цілий день.

Як приготувати абрикосовий конфітюр?

1. Для початку з абрикосів знімемо шкірку. Для цього на пару хвилинок помістіть абрикоси в окріп. Шкірочка легко зійде. потім розріжте, виберіть кісточку і порізати невеликими шматочками.

2. У каструлі з'єднайте шматочки абрикос, лимонний сік і цедру. Перемішайте і ставте на вогонь. Доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Потім зменшіть вогонь до повільного і варіть протягом 1,5 годину. В процес варіння конфітюр помішуйте і знімайте утворилася пінку. Абрикоси повинні стати прозорими, а сироп — загуснути.

3. У готові стерильні банки бажаного обсяги розлийте готовий гарячий конфітюр. Простерилизуйте.

Абрикосовий конфітюр готовий!

Приємного апетиту і чаювання!

Подібні рецепти

Kobler Абрикосовий

Абрикосовий пиріг з сиром

Любите готувати коктейлі вдома? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей нескладний варіант, як приготувати абрикосовий коблер. Красиво, смачно і просто — ідеальне поєднання. опис приготування: Щоб приготувати абрикосовий коблер в домашніх умовах необхідний невеликий запас льоду і ідеально мати ...

Абрикосовий сироп

Абрикосовий сироп

Найкращий спосіб підняти собі настрій похмурими зимовими днями — відкрити баночку цього сонячного сиропу і приготувати з ним що-небудь смачненьке, наприклад, полити таким сиропом морозиво. опис приготування: що, насправді такий сироп можна приготувати з різних фруктів і ягід, але абрикосовий с...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...