Рецепт Борщ на зиму

Рецепт Борщ на зиму
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт заготовки борщу на зиму. Це відмінна заправка для других страв і супів. Зимовий борщ економить час приготування супів, просто дістати з холодильника, залити водою і нагріти.

опис приготування:

Ця заготовка полегшить приготування борщу взимку і збагатить ваш стіл вітамінами. Готувати її дуже просто. Наріжте дрібно цибулю і перець, морква і буряк натріть, а помідори пропустіть через м'ясорубку. Злегка обсмажте всі овочі на сковороді, додайте томатне пюре і протушкувати хвилин 10. Отриману овочеву масу розлийте по стерилізованим банкам і закупорте. Вдалих вам заготовок!

  • морква— 0,5 кілограма
  • цибуля— 0,5 кілограма
  • помідори— 0,8 кілограма
  • соняшникова олія— 125 мілілітрів
  • сіль— 2,5 Ст. ложки
  • перець болгарський— 2  штуки
  • буряк— 1 кілограм
Борщ на зиму - фото крок 1 Дрібно поріжте цибулю і болгарський перець. Морква і буряк натріть на тертці.

Борщ на зиму - фото крок 2 Помідори поріжте на часточки.

Борщ на зиму - фото крок 3 І пропустіть через м'ясорубку.

Борщ на зиму - фото крок 4 Розігрійте на сковороді рослинне масло і викладіть все порізані овочі. злегка обсмажте, потім додайте томатне пюре і протушкувати хвилин 10. Додати сіль.

Борщ на зиму - фото крок 5 Отриману овочеву масу розлийте по стерилізованим банкам і закупорте.

Подібні рецепти

Борщ на зиму з капустою

Холодний борщ на зиму

Основа першого страви готується досить легко, вам залишиться зробити лише бульйон, нашаткувати капусту і почистити картоплю. Пропоную відмінний класичний рецепт борщу на зиму з капустою. опис приготування: Приготувати заправку не складно: послідовно обсмажте овочі і закатати заправку по стерил...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...