Рецепт Бородинський хліб традиційний

Рецепт Бородинський хліб традиційний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хлебопечка дасть вам можливість насолодитися справжнім смаком Бородінського хліба, який ви пам'ятаєте з дитинства, але не знаходите на полицях хлібного відділу. Хліб досить дорогий, але він того вартий!

опис приготування:

1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин.

2. Закладаємо в чашу сироватку, дріжджі і мед = це основа бродіння нашого хлібця.

3. Закладаємо всі інші складові, включаючи заварений солод. Увага! Не переборщити з СПЕЦІАЛ — почніть з половини ложечки кожного, а в наступні рази збільшите пряність за бажанням.

4. Вибираємо програму "; Житній хліб ";, якщо така є або будь-яку програму основного хліба, де процес йде 3.20 — 3.30 годин. Корочку вибиваємо середню. Ми залишаємо хлібопічку в спокої на весь час випічки. Уникаємо протягів і різкої зміни температур. Хліб вийде присадкуватий, щільний і надзвичайно смачний.

  • сироватка або вода— 330 грам
  • дріжджі сухі— 2 чайних ложки
  • мідь— 2 Ст. ложки(щедрих)
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • борошно пшеничне— 80 грам
  • борошно житнє— 470 грам
  • солод житній— 2,5-3 Ст. ложки
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • вода окріп— 80 грам
  • кмин— 1 Чайна ложка(можна мелений)
  • koriandr— 1 Чайна ложка(можна мелений)
1. Заварюємо солод окропом, залишаємо розбухнути на кілька хвилин.

2. Закладаємо в чашу сироватку, дріжджі і мед = це основа бродіння нашого хлібця.

3. Закладаємо всі інші складові, включаючи заварений солод. Увага! Не переборщити з СПЕЦІАЛ — почніть з половини ложечки кожного, а в наступні рази збільшите пряність за бажанням.

4. Вибираємо програму "; Житній хліб ";, якщо така є або будь-яку програму основного хліба, де процес йде 3.20 — 3.30 годин. Корочку вибиваємо середню. Ми залишаємо хлібопічку в спокої на весь час випічки. Уникаємо протягів і різкої зміни температур. Хліб вийде присадкуватий, щільний і надзвичайно смачний.

Подібні рецепти

Бородинський хліб в хлібопічці

Салат з пекінської капусти з апельсином

Хочу розповісти, як зробити бородинський хліб в хлібопічці. Усе, хто люблять цей хліб, знають, як важливо дотримуватися пропорції, інакше коріандр дасть неприємну гіркоту. Щоб такого не було, ось рецепт! опис приготування: Цей простий рецепт бородінського хліба в хлібопічці вам повинен сподоба...

Бородинський квас без дріжджів

Бородинський квас без дріжджів

освіжаючий, дуже ароматний і насичений бородинський квас без дріжджів в домашніх умовах зробити абсолютно нескладно. Спробуйте і ви не зможете відірватися! опис приготування: Пропоную взяти на замітку дивно простий рецепт приготування бородинского квасу без дріжджів. У літню спеку він стане вд...

Банановий хліб з кокосовою стружкою

Банановий хліб з кокосовою стружкою

Банановий хліб можна зробити по-різному, наприклад, додавши до нього замість звичайного молока кокосове або мигдальне. Мені сподобався варіант, як приготувати банановий хліб з кокосовою стружкою. опис приготування: Один маленький рада: використовуйте банани, які вже трохи почорніли. вони м'якш...

Банановий хліб з корицею і горіхами

Банановий хліб з корицею і горіхами

Рецепт приготування бананового хліба з корицею, мускатним горіхом і волоськими горіхами. опис приготування: Цей незвичайний солодкий хліб стане знахідкою на вашому столі. банан— 3 штуки молока— 1 Ст. ложка кориці— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. лож...

Банановий хліб з корицею

Банановий хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з бананового пюре з корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: При бажанні ви можете додати в хліб шоколадні чіпси або горіхи, рівні кількості бананового пюре. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки сіль— За смаком топленого вершкового масла— 4...